reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Okiennica ja z tych chudych a cukrzyce ciazowa mam drugi raz[emoji6] wiec wygon te mysli z glowy i sie niezamartwiaj.

Ennis mnie kaszotto rozklada na lopatki [emoji24]

Hej dziewczyny. Czytam Was tak i widzę, że prawie każda kończy z insuliną[emoji21]

Jakie cukry na czczo są już za wysokie dla Waszych diebetykow, że wprowadził insulinę?

Ja zgodnie z ostatnim zaleceniem będę mierzyć cukry 3 razy w tygodniu, w poniedziałek mierzylam i było ok, dzisiaj czekam jeszcze na pomiar po spaghetti, ale myślę że też będzie wszystko dobrze.
Mi się udaje jeszcze dietą trzymać cukry w normie [emoji6]

Ta [emoji23] chyba słodkatrojeczka pisała komuś żeby tak robić i mi się przypomniało że lekarz kazał mi wstrząsnąć penem zanim wstrzykne aja zapomniałam. [emoji23]

@Okiennica może i by pomogło a może nie. Cukrzyca w ciąży jest hormonalna, trzustka musi sobie poradzić z tobą i z dzieckiem. Nawet chudziny maja cukrzycę ciążowa. Nie obwiniaj sie
Hehe to Ty tak jak ja podobnie. Tyle, że ja zapominam przytrzymać igły w ciele.
No i nie gadaj że jak trzęsiesz penem masz lepsze cukry ;p

Hehe to Ty tak jak ja podobnie. Tyle, że ja zapominam przytrzymać igły w ciele.
No i nie gadaj że jak trzęsiesz penem masz lepsze cukry ;p
No na to wygląda [emoji23] bo już drugi tydzień biorę ta sama dawkę I na początku zero poprawy a po kilku dniach jak zaczęłam trzachac to nagle o wiele lepiej [emoji23]

reklama
Do góry