reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Hej ;) chyba moge do Was dolaczyc ;) dzisiaj odebrałam wyniki krzywej 90-212-163...
Ale mierzyłam cukier 1h po obiedzie 123 a 1h po kolacji 127 to chyba nie jest źle co? ;)

Rozgość się w naszym słodkim wątku :-)

Ja dzisiaj jakoś źle się czuje po każdym posiłku, chociaż cukier niby spoko. Po obiedzie miałam zjazd jak po gotowanych ziemniaków, chociaż ich nie jadłam. Tyle miałam dzisiaj zrobić, a 5 godzin przespałam. Jakoś tak ogólnie mi niedobrze.

No dziewczynki ja już po pierwszej dawce insuliny i tak 4 miesiące:hmm:masakra.
Konwalia ja też mam dobre cukry po jedzeniu tylko na czczo za wysoki i dostałam zastrzyki na noc.
A mam pytanie dlaczego z cukrzyca nie można rodzić w każdym szpitalu? Bo nie kapuje:laugh2:

No dziewczynki ja już po pierwszej dawce insuliny i tak 4 miesiące:hmm:masakra.
Konwalia ja też mam dobre cukry po jedzeniu tylko na czczo za wysoki i dostałam zastrzyki na noc.
A mam pytanie dlaczego z cukrzyca nie można rodzić w każdym szpitalu? Bo nie kapuje:laugh2:
Bo nie w każdym maja specjalistów od cukrzycy. Dziecko może się urodzić szybciej, mniejsze, z problemami i do tego potrzeba specjalisty

@slodkatrojeczka ja nie zapisuje chyba że cukier jest powyżej normy. Nie widzę w tym sensu a i źle to na moją psychikę wpływa

Ja zapisuje co jadlam jak Ennis, tylko powyzej normy. Dla mnie samej, wiem potem co mi szkodzi. W pierwszej ciazy balam sie jesc i wszystko bylo monotonne. Teraz juz testuje wszystko raz mi sluzy raz nie. A dzisiaj okazalo sie ze schudlam kg.

reklama
Do góry