reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Ja jeszcze nie wiem . Ale wczoraj pozwoliłam sobie zgrzeszyć zjadłam burgera popołudniu,wieczorem normalna kolację i rwcno cukier równe 90. Coś się dzieje kurde,bo żeby rano mi wybiło cukier albo było od korek to chyba tylko podczas wymiotowania na początku . 😏 A jak zjadłam w sobotę kolacja i porządną przekąskę przed snem to cukier w niedzielę 80 👌

Ty juz blisko 28tc nie?

reklama
Tak,jestem w 26

No to pomalu niestety moze swirowac, wiec nie przejmuj sie wyskokami sporsdycznymi tylko glowa do gory i walczymy dalej :-)
Mi lekarka mowia ze po 25 wlasnie, ale najczesciej po 28 one zyja swoim zyciem.

Mnie tez wkurzaja te wyskoki, tylko ze chyba juz nie przejmuje sie az tak. 3 dni za wysoki to cyk i podwyzszam insuline.
Ty na samej diecie wiec tylko pozazdroscic :-))

No to pomalu niestety moze swirowac, wiec nie przejmuj sie wyskokami sporsdycznymi tylko glowa do gory i walczymy dalej :-)
Mi lekarka mowia ze po 25 wlasnie, ale najczesciej po 28 one zyja swoim zyciem.

Mnie tez wkurzaja te wyskoki, tylko ze chyba juz nie przejmuje sie az tak. 3 dni za wysoki to cyk i podwyzszam insuline.
Ty na samej diecie wiec tylko pozazdroscic :-))
No narazie tak ,jak będę mieć wlasnie 3dni pod rząd za wysoki to wtedy insulina . Jakoś już będzie ,ciągle sobie mówię,że już bliżej jak dalej 😛

U mnie po grillu wszystko ok, ale ja nie mam ogólnie problemów jelitowych. Jedyne co to wczoraj cukier rano 91, ale zorientowałam się, że do kolacji dzień wczesniej dojadlam sałatkę z pomidorów 🤣
Ale ostatnimi czasy te moje cukry tez często szwankuja, więc zobaczymy, co to będzie😃

A ja wstałam i zjadłam ciasto do śniadania bo wczoraj mieliśmy gości, yh nie mogłam się powstrzymać.
Co prawda bez przekroczenia ale wywaliło 138 😒

A ja wstałam i zjadłam ciasto do śniadania bo wczoraj mieliśmy gości, yh nie mogłam się powstrzymać.
Co prawda bez przekroczenia ale wywaliło 138 😒
Nie jest źle 💪
Ja dziś sobie pozwolę po obiadku na lodzika ♥️
Kupiłam ostatnio w lidlu z grycana śmietankowe z kawałkami czekolady z kwaśnym sosem wiśniowym …
Dziewczyny jakie te lody dobre 🤤🤤🤤
A i cukry po godzinie 115 😊

reklama
Do góry