reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Ja już przyjęta . Ani położna ani pielęgniarka nic nie mówiły o cukrach. Nie pytały czy mam leki ze sobą ,powiedziałam tylko co biorę .

reklama
Ja już przyjęta . Ani położna ani pielęgniarka nic nie mówiły o cukrach. Nie pytały czy mam leki ze sobą ,powiedziałam tylko co biorę .

Lekarka badajaca na IP powinna Cie wypytac? Mowilas ze masz cukrzyce ciazowa? Jak tak to zapewne niedlugo dostaniesz karte cukrow.

Są dwie dziewczyny w ciąży,jedna pod ktg,druga bez i starsza pani.
Narazie to jestem zmęczona fizycznie i psychicznie 🙊 I nie wiem co mnie czeka 😅

Są dwie dziewczyny w ciąży,jedna pod ktg,druga bez i starsza pani.
Narazie to jestem zmęczona fizycznie i psychicznie 🙊 I nie wiem co mnie czeka 😅

Lepiej nie bedzie. Popros jedynie o korki do uszu kogos z rodziny bo nie pospisz z taka iloscia Pan na sali. W ogole jestes na patologii ciazy czy na ginekologii ze masz starsza pania na sali? 😮

Lepiej nie bedzie. Popros jedynie o korki do uszu kogos z rodziny bo nie pospisz z taka iloscia Pan na sali. W ogole jestes na patologii ciazy czy na ginekologii ze masz starsza pania na sali? 😮
Na ginekologii . W ogóle armagedon tu jakiś ,nie ma miejsc ,ledwo się zwolniły dwa jak przyjechałam. Długo czekałam,potem jeszcze zanim mi to wszystko popisały .

No wlasnie tak myslalam. Stad zapewne inne podejscie do pacjentek. Na patologii ciazy bywa "milej" o ile tak mozna nazwac pobyt w szpitalu.

reklama
Już po pierwszym zastrzyku. Pani położna powiedziała,że letrox mam brać sama,bo jestem ogarnięta kobita 😅 Co do cukrów to raczej nie będę chodzić do nich na mierzenie ,bo nie mam insuliny. Ale to pani doktor wszystko mi powie i wpisze im w kartę zalecenia.

Do góry