reklama
gooskaw
Fanka BB :)
Ja już przyjęta . Ani położna ani pielęgniarka nic nie mówiły o cukrach. Nie pytały czy mam leki ze sobą ,powiedziałam tylko co biorę .
Lekarka badajaca na IP powinna Cie wypytac? Mowilas ze masz cukrzyce ciazowa? Jak tak to zapewne niedlugo dostaniesz karte cukrow.
Nath096
Tak , mówiłam i dałam im kartę ale żadna w tą kartę nie zajrzała.Lekarka badajaca na IP powinna Cie wypytac? Mowilas ze masz cukrzyce ciazowa? Jak tak to zapewne niedlugo dostaniesz karte cukrow.
Jak to w szpitalu, na wszystko maja czasTak , mówiłam i dałam im kartę ale żadna w tą kartę nie zajrzała.
I jak pierwsze wrażenia? Mam kogoś na sali?
gooskaw
Są dwie dziewczyny w ciąży,jedna pod ktg,druga bez i starsza pani.
Narazie to jestem zmęczona fizycznie i psychicznie I nie wiem co mnie czeka
Lepiej nie bedzie. Popros jedynie o korki do uszu kogos z rodziny bo nie pospisz z taka iloscia Pan na sali. W ogole jestes na patologii ciazy czy na ginekologii ze masz starsza pania na sali?
Nath096
Na ginekologii . W ogóle armagedon tu jakiś ,nie ma miejsc ,ledwo się zwolniły dwa jak przyjechałam. Długo czekałam,potem jeszcze zanim mi to wszystko popisały .Lepiej nie bedzie. Popros jedynie o korki do uszu kogos z rodziny bo nie pospisz z taka iloscia Pan na sali. W ogole jestes na patologii ciazy czy na ginekologii ze masz starsza pania na sali?
Nath096
A i tak nie jest źle. Pani położna jest mega miła . Reszty jeszcze nie znamNo wlasnie tak myslalam. Stad zapewne inne podejscie do pacjentek. Na patologii ciazy bywa "milej" o ile tak mozna nazwac pobyt w szpitalu.
reklama
Nath096
Już po pierwszym zastrzyku. Pani położna powiedziała,że letrox mam brać sama,bo jestem ogarnięta kobita Co do cukrów to raczej nie będę chodzić do nich na mierzenie ,bo nie mam insuliny. Ale to pani doktor wszystko mi powie i wpisze im w kartę zalecenia.