beda sie ścigaćNie pogryzą się ....tylko będą między sobą rywalizować.
Bardzo śmieszne. Przecież wiem jak zbudowany jest plemnik nie róbcie ze mnie debila .
reklama
NeSSi
Moderatorka
Nie pogryzą się ...
No dobra!...
W takim razie będą negocjować, albo siłować się na ogonki ....
a ciąże bez stosunku są:
Lucina sine concubito (z łaciny), ciąża bez stosunku, rzadka postać poczęcia, zachodząca, gdy plemniki docieraja do dróg rodnych nie w czasie stosunku seksualnego, lecz w wyniku wytrysku przy wejściu lub w przedsionku pochwy. Może nastąpić także u dziewicy.
Lucina sine concubito (z łaciny), ciąża bez stosunku, rzadka postać poczęcia, zachodząca, gdy plemniki docieraja do dróg rodnych nie w czasie stosunku seksualnego, lecz w wyniku wytrysku przy wejściu lub w przedsionku pochwy. Może nastąpić także u dziewicy.
nooo weź, bo sie smiac nie mogeNo dobra!...
W takim razie będą negocjować, albo siłować się na ogonki ....
ale nie rozumisz ze to kazuistyka??a ciąże bez stosunku są:
NeSSi
Moderatorka
a ciąże bez stosunku są:
Dziewic orleańskich nie dotyczy, .......ane mają specjalne filtry przesiewowe .... Twoje źródło jest niedokładne ......
reklama
hmmm kazuistyka to co innego, moze sprawdz na wikipediWiem kazuistyka czyli naginanie faktów żeby udowodnić jakąś tezę...
Dlatego pytałam o "cudowne" zapłodnienia
Podziel się: