reklama
Więc dlatego pytam , bo ginekolog powiedział że można co mnie bardzo zdziwiło...:|
I powiedział że miał takie przypadki że i dziewice zachodziły w ciąże...
zmień ginekologa..
Wy się śmiejecie...ale mnie nie jest do śmiechu... bo taka tabletka to burza hormonów i spustoszenie dla organizmu.
A co do tego że ojciec biały matka biała dziecko czarne...owszem jest to możliwe...ale będzie to mulat jeśli uprzednio ta pani współżyła z murzynem ...z reszta plemniki mają zdolność też do tego żeby niszczyć plemniki "wroga" czyli z nie swojego plemiona....
A co do tego że ojciec biały matka biała dziecko czarne...owszem jest to możliwe...ale będzie to mulat jeśli uprzednio ta pani współżyła z murzynem ...z reszta plemniki mają zdolność też do tego żeby niszczyć plemniki "wroga" czyli z nie swojego plemiona....
JESTEM ZAzmień ginekologa..
wiesz pierwsze słysze ze plemniki maja plemiona i ze jedne plemniki niszcza drugie plemniki ehh, Ty udajesz czy piszesz to na serio?A co do tego że ojciec biały matka biała dziecko czarne...owszem jest to możliwe...ale będzie to mulat jeśli uprzednio ta pani współżyła z murzynem ...z reszta plemniki mają zdolność też do tego żeby niszczyć plemniki "wroga" czyli z nie swojego plemiona....
NeSSi
Moderatorka
Wy się śmiejecie...ale mnie nie jest do śmiechu... bo taka tabletka to burza hormonów i spustoszenie dla organizmu.
A przepraszam ............ na czyje życzenie ? moje ?
żeby niszczyć plemniki "wroga" czyli z nie swojego plemiona....
A może rodu ?
NeSSi
Moderatorka
z reszta plemniki mają zdolność też do tego żeby niszczyć plemniki "wroga" czyli z nie swojego plemiona....
No tak ............... plemniki to maszyny do zabijania, że też armia jeszcze tego nie wykorzystuje .............
Białe terminatorki hehehe
Z tymi plemionami to oczywiście przenośnia a chodziło mi o to ...że
Jak kobieta współżyje w ciągu 2 dni z dwoma mężczyznami to plemniki z tego nesienia innego mężczyzny będą rywalizować ze sobą...niektóre będą utrudniały drogę innym niszcząc się wzajemnie...
Jak kobieta współżyje w ciągu 2 dni z dwoma mężczyznami to plemniki z tego nesienia innego mężczyzny będą rywalizować ze sobą...niektóre będą utrudniały drogę innym niszcząc się wzajemnie...
NeSSi ale mnie rozbawiłaś na dobranoc hihihi, to nie na moje nerwyPewnie się pogryzą ()
reklama
Podziel się: