D
daffodill
Gość
mój przewijak!!!!!
coż zrobić ze mi sie taki spodobal:-)
mamy podobny gust
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój przewijak!!!!!
Nasz i Szymusiowy kącik:-)(fragment sypialni, na jednym ze zdjęć widać kawałeczek mojego "kremowego" pianina na przeciwległej ścianie:-)Łóżeczko na razie nieubrane, powiesiłam sobie kawałek materiału zamiast baldachimu (żeby się nie kurzył) i zalozylam ochraniacz na całe łóżeczko, a ten krótki czeka niezakurzony na dzidzię schowany głęboko w szufladzie:-)No i..mój "wąż" (kojec motherhood) bez którego nie wyobrażam sobie spania:-)
Lilijko cudownie!
Mea-Ty nie widzisz żaby????
spoczko pokoikLilijko co prawda pokój jeszcze nie urzadzony dla Julki ale już dzis po poludniu bedzie stalo łożeczko poscielone oczekujace na malenstwo. Bedzie podobny uklad jak u Ciebie hehhe.... zamiast biurka bedzie stalo w tym miejscu łozeczko
Zreszta zrobie jeszcze zdjecie Ci i wrzuce popoludniu prawie na gotowo tylko firanki jeszcze zmienie
Rzeczywiście..już jest przytulnie..no i piękne rattanowe chyba łóżko i szafki..w moim klimacie, cudne!!!!!