reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Nasz i Szymusiowy kącik:-)(fragment sypialni, na jednym ze zdjęć widać kawałeczek mojego "kremowego" pianina na przeciwległej ścianie:-)Łóżeczko na razie nieubrane, powiesiłam sobie kawałek materiału zamiast baldachimu (żeby się nie kurzył) i zalozylam ochraniacz na całe łóżeczko, a ten krótki czeka niezakurzony na dzidzię schowany głęboko w szufladzie:-)No i..mój "wąż" (kojec motherhood) bez którego nie wyobrażam sobie spania:-)

super to wyglada i tak bardzo w moim stylu !!!!

Lilijko - prześlicznie. A łóżeczko to chyba Radek II z szufladą??? Takie sobie upatrzyłam ale że jest w sklepie dostępne od ręki to nie kupuje narazie.

Dziękuję Kochane!! Taak! Radek II sosna z szuflada:-)Ale masz oko!A w świetle dziennym..bajka..jak słoneczko zaświeci..to jest jak w niebie:-)Na zdjęciu wszystko wydaje sie ściśnięte.jak skończę odnawiać pianino wrzucę fotki całości w słoneczku skąpane:-)

817017236.jpg

żaba na ścianę do pokoju Danielka :-)
już prawie wszystko gotowe... jeszcze tylko przewijak!

reklama
Do góry