G
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja mam kilka workow posegregowanych wiekowo drugie tyle na strychu u siostry ... pytanie gdzie ja to pomieszcze ??
grudnióweczka
Fanka BB :)
ja mam kilka workow posegregowanych wiekowo drugie tyle na strychu u siostry ... pytanie gdzie ja to pomieszcze ??
No na strychu u siostry..
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
na jesien sobie zaplanowalam zeby to wszystko powyciagac posegregowac i zabrac sie za pranie moze wtedy juz bede wiedziala czy sukienki tez szykowac czy tylko spodnie
sylwik1987
Filipek
mea-osi dokładnie tak samo sobie zaplanowałam mam siostrę która ma córe i od niej tez dostałam juz ciuszki, ale coś czuję że to chłopiec będzie więc różowe ciuszki raczej mi sie nie przydadzą no ale czas pokaże
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea-osi dokładnie tak samo sobie zaplanowałam mam siostrę która ma córe i od niej tez dostałam juz ciuszki, ale coś czuję że to chłopiec będzie więc różowe ciuszki raczej mi sie nie przydadzą no ale czas pokaże
no zwlaszcza ze latem mozna jeszcze spokojnie na ogrodzie posiedziec i zajac czyms czas a jak przyjdzie jesien to trzeba bedzie sobie zorganizowac jakas robote !!! tym bardziej ze czas sie nam bedzie juz dluzyl !!!
sylwik1987
Filipek
Eh...,jak pomyślę sobie o jesieni to az smutno mi się robi na serduchu-nie lubię tej pory roku, ta pogoda, jesienna chandra itp... Ale juz wtedy mam nadzieje że będę wiedziała napewno jakiej płci jest osobnik zamieszkujący mój brzuszek to chociaz poprawię sobie nastrój buszując po sklepach nie kupiłam jeszcze ani jednej pracy śpiochów;P ale po piątkowym usg napewno nadrobie to
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
sylwik ja zakupy to pewnie odloze na czas dalszy ... teraz czeka mnie planowanie przemeblowania i zakup jakiejs komody dla maluszka bo nie mam gdzie zmiescic ciuszkow !!! a na zakupy przyjdzie czas jak ogarne to co jest w workach i stwierdze czego mi jeszcze trzeba napewno bielizna bedzie do kupienia i kosmetyki
reklama
NO wlansie u mnie zakup komody tez sie kłania , u synka w pokoju meble małe ,a my u siebie mebli nie mamy wogole ,tylko zabudowana garderobe.dzidzia bedzie z nami na starcie wiec i trzeba jakas komode kupic co bym miała ciuszki malenstwa pod rekasylwik ja zakupy to pewnie odloze na czas dalszy ... teraz czeka mnie planowanie przemeblowania i zakup jakiejs komody dla maluszka bo nie mam gdzie zmiescic ciuszkow !!! a na zakupy przyjdzie czas jak ogarne to co jest w workach i stwierdze czego mi jeszcze trzeba napewno bielizna bedzie do kupienia i kosmetyki
Podziel się: