reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Wozek ( Filipka 4 kołka) Kasp Jazz Jestem z niego bardzo zadowolona jak narazie oczywiscie ahhaha ,posiada wszystko to czego bylo mi trzeba ,zobaczymy jak sie bedzie sprawował - mam nadzieje ze dobrze.Gondola w miare duza ,wieksza napewno niz w co poniektorych wozkach np.coneco , Koła pompowane i te male i te duze ,regulowana raczka ,male wymiary po zlozeniu ,bardzo skretny no i w miare miekki - choc napewno nie ma co porownywac wozkow na paskach do niego ( ale no kurde te na paskach wogole mi sie nie podobały szczegolnie stelaze ich ). Dokupilismy fotelik do niego ,wiec za gleboki ,spacerowke i fotelik zaplacilismy 1150 zł. :szok: A w innej hurtowni byl ten sam wozek juz za 1300 zł + koszt fotelika :szok:.Maz wybral zawieszenie sportowe ( cokolwiek to znaczy bo o tym juz nie sluchalam sprzedawcy ,to byla meza rola,wiem ze rozniły sie napewno kołkami i maz wybral wieksze co mi odpowiadalo :) )Kołka skretne 360 z mazliwoscia blokowania wiec manewrowanie wozkiem dla mnie to sama przyjemnosc :) Nie wiem dlaczego fotelik tak sie swieci ,napewno to nie jest taki material :cool:,pewnie wina lampy blyskowej w aparacie :) .Moskitiera ,folia ,torba itp wsio wchodzilo w sklad zestawu ,wiec nic nie bede musiala dokupywac !

Linka do wozka na necie http://www.twojedziecko.net/sklep/p...d=794&osCsid=92bcf5660aab50cf3e887811a4269a27
Tylko ze my mamy na tym innym zawieszeniu wlansie i na wiekszych kołkach :) Co bardziej mi sie podoba szczerze mowiac.Wiec pochwalilam za to malzonka :)

Bujaczek-lezaczek .Material zdejmowany do prania ,wiec bardzo mi to odpowiadalo :) .Cena na allegro 109 zł + koszta przesylki .Wiec przekalkulowalismy ze na to samo wyjdzie wiec kupilismy w sklepie za 129 zł.

Specialne body zakupione przez meza :) Nie mogl nie utrzcic potwierdzenia jajek - jak on to powiedzial :)

Materac wzielismy kokos-pianka -gryka antyalergiczny 74 zł wiec nie jest zły :)

Ostatnia edycja:
wozek wydaje sie calkiem fajny :) skoro do tego jest miekki i w takiej cenie o naprawde dobry zakup :)
w tle widze lozeczko - typ mam taki sam z przewijakiem i budka tylko ze szfagierka budki nie ozkladala bo stwierdzila ze przy przewijaku bylo jej jakos malo miejsca do wkladania dziecka :) ale to chyba kwestia przyzwyczajenia :)

lezaczek to ja sobie od rodzinki na prezent na chrzciny zazycze :) ot tak sobie postanowilam :) a ten co tu masz to mi sie nawet calkiem podoba :D

no a body ... mucha nie siada ... w sam raz zeby isc kibicowac siatkarkom w dzisiejszym meczyku :)

a powiem wam co sobie moj maz wczoraj wymyslil ... ma taka koszulke z napisem "nie kumam" /wiadomo zaba wiec podtekst od razu sie sam nasuwa/ no i wymyslil ze niuni kupi aki ebody z takim samym napisem zeby z tatusiem wygladali identycznie :) znalazl nawet na allegro sprzedawce ktory takie body robi tylko ze czarne a ja sie na czarne dla dziecka nie chce zgodzic !!! powiedzial ze ponegocjuje kolorki :)

Super zakupy Asia!
dzieki kochana :) Jestem z nich zadowolona bardzooo :)

ASKA super zakupy;-)oby sie wozeczek sprawdzil na 100;-)
NO wlasnie Oby lipy z ta bryka nie bylo hahaha :) ahhh jak ja juz bym chciala poduc na maly spacerek woziem :) Juz sie nie moge doczekac !

Asiu to jest czerwony wózek czy różowy?:p A ogólnie jest bardzo ładny:)
Matko Boska czy on wyszedł rozowy, Filip nie bylby chyba zadowolony jezdzac w pink bryce ahahah ???? NIe kochana on jest czerwony ,powiedziałbym bardziej bordowy :)

wozek wydaje sie calkiem fajny :) skoro do tego jest miekki i w takiej cenie o naprawde dobry zakup :)
w tle widze lozeczko - typ mam taki sam z przewijakiem i budka tylko ze szfagierka budki nie ozkladala bo stwierdzila ze przy przewijaku bylo jej jakos malo miejsca do wkladania dziecka :) ale to chyba kwestia przyzwyczajenia :)

lezaczek to ja sobie od rodzinki na prezent na chrzciny zazycze :) ot tak sobie postanowilam :) a ten co tu masz to mi sie nawet calkiem podoba :D

no a body ... mucha nie siada ... w sam raz zeby isc kibicowac siatkarkom w dzisiejszym meczyku :)

a powiem wam co sobie moj maz wczoraj wymyslil ... ma taka koszulke z napisem "nie kumam" /wiadomo zaba wiec podtekst od razu sie sam nasuwa/ no i wymyslil ze niuni kupi aki ebody z takim samym napisem zeby z tatusiem wygladali identycznie :) znalazl nawet na allegro sprzedawce ktory takie body robi tylko ze czarne a ja sie na czarne dla dziecka nie chce zgodzic !!! powiedzial ze ponegocjuje kolorki :)

Mea ja tez zobacze czy mi nie bedzie cos tam zawadzalo przy wkladaniu dzidzi ,ale wydaje mi sie ze jest na tyle miejsca ze problemu nie bedzie,choc kto to wie ?Pierwszy raz mam tego typu łóżeczko - se moj taka niepodzianke i ostatnio zrobil :)

Tutaj juz sie nim chwaliłam :)

https://www.babyboom.pl/forum/grudz...aszych-pociech-27037/index58.html#post4196194
Masz cos takiego?? Szwagierka sobie chwali? Bo ja z Patrykiem mialam drewniane i sie smieje ze jezeli nie dam rade w tym szybko rozlozymy drewniane ahhaha :)

Co do wozka ,wiesz nie jest az tak miekki jak by byl na pasach ahahah ,ale totalnie sztywny to on tez nie jest ,bynajmniej ja tak uwazam ...no ja mam nadzieje ze lipy nie kupilismy i jakos sie sprawdzi ten wozeczek :)

Asiek, no to niezłe, udane zakupy :tak: (ten wózek faktycznie na zdjęciach wygląda, jakby był różowy :laugh2:)
ps. a co u Ciebie takiego fajnego stoi na parapecie?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Nie chcę Wam zaśmiecać wątku a pewnie nie każda zagląda do działu ogłoszeń a chciałabym znaleść dobrego właściciela dla mojego wózia;-) Sprzedam go za 300zł + przesyłka. Jak ktoś zainteresowany to prosze na pryv

Załączniki

• 757046184.jpg
    757046184.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 64
Do góry