reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Hehe, Mea ja się dziwię, że z Puchatkiem tam jakiś był. Bo reszta w tym sklepie to albo zwykłe misiaczki co też są słodkie, ale akurat kolory miały zbyt ciemne a ja chciałam coś żywego, albo w serduszka kocyki były czy zwierzaczki jak np żyrafka.

Aha doszedł strój Prosiaczka wreszcie to Wam jutro fotkę pokażę.

fajne :D
a kupujesz identyczne dwa komplety dla chlopakow ??
to to sa z grzebalca rzeczy wiec nie ma takich samych, ale w sumie nie zamierzam ich ubierac tak samo, ew takie same rzeczy ale inne kolory. Moze kiedys sie skusze i ubiore ich tak samo. Ale tak to raczej nie... Bo czytalam ze blizniat nie mozna traktowac tak jak by byli jedną osoba, ubierac tak samo, nazywac Jaś i Malgosia, jacek i Agatka itp, bo sa to dwie oddziele istotki :) ktore moga miec zupelnie inne charaktery, pomimo zew piodobienstwa

to to sa z grzebalca rzeczy wiec nie ma takich samych, ale w sumie nie zamierzam ich ubierac tak samo, ew takie same rzeczy ale inne kolory. Moze kiedys sie skusze i ubiore ich tak samo. Ale tak to raczej nie... Bo czytalam ze blizniat nie mozna traktowac tak jak by byli jedną osoba, ubierac tak samo, nazywac Jaś i Malgosia, jacek i Agatka itp, bo sa to dwie oddziele istotki :) ktore moga miec zupelnie inne charaktery, pomimo zew piodobienstwa
Bo bliźniaki właśnie mają to do siebie, że są różne od siebie z charakteru. Nie muszę szukać daleko bo mam bratanków bliźniaków, ale też i sporo znajomych bliźniaków:) I bratankowie na szczęście nie są jednakowo ubierani. Inaczej bym ich nie rozpoznała bo są identyczni:-)

reklama
Bo bliźniaki właśnie mają to do siebie, że są różne od siebie z charakteru. Nie muszę szukać daleko bo mam bratanków bliźniaków, ale też i sporo znajomych bliźniaków:) I bratankowie na szczęście nie są jednakowo ubierani. Inaczej bym ich nie rozpoznała bo są identyczni:-)
no my sie z rodzinka smiejemy ze trzeba bedzie jednego jakos naznaczyc ;) chyba ze bedzie widoczna roznica w wielkosci to sie mylic nie beda, ale lepiej zeby byly podobnej wielkosci. A nie wiem czy juz Wam pisalam czy tylko zamierzalam jak moja ciocia ktora jest pielegniarka w przychodni opowiadala ze przyszla mama i babcia z dwiema blizniaczkami malymi na szczepienie. I sie ciotka pyta jak je rozpoznaja, a one na to ze sie dziewczyny roznią od siebie. A po chwili mama z babacia sie sprzeczaly która to Zuzia... mama mowila ze taa, a babcia ze ta druga haha

Do góry