kopciuszek2107
Fanka BB :)
u nas praktycznie nic nie ma "dzieciecego" w pokoiku !! bo to ciagle jest bardziej nasza sypialnia niz pokoj dziecka !!
U nas jest podobnie ale ja chociaz obrazki nad łozeczkiem chcialabym powiesic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas praktycznie nic nie ma "dzieciecego" w pokoiku !! bo to ciagle jest bardziej nasza sypialnia niz pokoj dziecka !!
No nasza Perła ma swój pokoik dlatego trochę to trwało zanim się go zrobiło a jeszcze troszkę brakuje, ale to w przyszłym tyg. dokończymy Mam na myśli listwy przypodłogowe i trzeba ozdobić szafkę maskotkami i książeczkami:-)u nas praktycznie nic nie ma "dzieciecego" w pokoiku !! bo to ciagle jest bardziej nasza sypialnia niz pokoj dziecka !!
u nas tak samo, ale czuje ze z czasem mala bedzie nas wypierac i jej rzeczy zdominuja pokoik, wtedy wyniesiemy sie do drugiego, ktory do tej pory byl 'goscinnym'u nas praktycznie nic nie ma "dzieciecego" w pokoiku !! bo to ciagle jest bardziej nasza sypialnia niz pokoj dziecka !!
u nas tak samo, ale czuje ze z czasem mala bedzie nas wypierac i jej rzeczy zdominuja pokoik, wtedy wyniesiemy sie do drugiego, ktory do tej pory byl 'goscinnym'
No mam w końcu skończone pianinko i kącik w sypialni dla maluszka też, u nas też nie będzie naklejek bo dzidzia będzie spała z nami w naszej sypialni:-)
Mea...nam tez się marzy i..może się uda!
MEA:-) Oooo..to u mnie to samo tylko..zamiast brata, siostrzyczka:-)