reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Coś na poprawę humoru

reklama
Zapożyczone od wrześniówek, ale bardzo dobre :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Horror w przedszkolu

Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki.
Szarpie się, męczy, ciągnie...
-No, weszły!
Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
- Ale mam buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie!
No to je sciagają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły!
Wciagają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść... Uuuf, weszły!
Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
- Ale to nie moje buciki...........
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy.Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
Na to dziecko:
- .........bo to są buciki mojego brata ale mama kazala mi je nosić.
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty.
Wciągają, wciągają ..... weszły!.
- No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
- W bucikach

Że to święta już za pasem przyda się poradnik.

1. Czyszczenie lodówki jest konieczne, gdy coś zamyka drzwi od środka.

2. Jeżeli wylezie z lodówki, pozwól mu odejść w pokoju.

3. Po posiłku najszybciej posprzątasz przy pomocy psa.

4. Dom ma być na tyle czysty, żeby domownicy byli zdrowi i na tyle brudny, żeby byli szczęśliwi.

5. Nigdy nie smaż mięsa nago.

6. Nie wdawaj się w walkę wręcz z kotem kurzu tak wielkim, że spokojnie mógłby zadusić odkurzacz.

7. Gdyby męska odzież była przeznaczona do wieszania, to klamki u drzwi byłyby znacznie większe.

8. Sprzątaj w wersji zoptymalizowanej - omiataj pomieszczenie wzrokiem.

9. Nie waż się ważyć więcej niż twoja lodówka.

10.Kiedy podpisujesz się na zakurzonym blacie, nigdy nie pisz daty.

reklama
Do góry