reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś na lepszy humorek ;))

Raczej nigdy-obojetnie co bysmy im czytały lub mowiły to i tak oni ciezko pracuja:-pa my TYLKO Siedzimy w domu i zajmujemy sie dziecmi,a jezeli pracujemy to przcujemy dla przyjemnosci:-p

reklama
wrzucam kawałek paragonu z ostatnich zakupów w wałbrzyskim auchan:-D no myślałam, że zejdę przy kasie, jak nagle kasa wskazywała ponad 300 zł, a na taśmie nie skasowanych zakupów full:szok::-D

Załączniki

• oszołom.JPG
    oszołom.JPG
    47,3 KB · Wyświetleń: 54
Chlopak odprowadza swoja dziewczyne do domu po imprezie.
Kiedy dochodza do klatki, facet czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie
dlonia o sciane i mowi do dziewczyny:
-kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke.. .
-tutaj? jesteś nienormalny .
-noooo, tak szybciutko, nic sie nie stanie.. .
-nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucić śmieci, albojakis sasiad i mnie rozpozna.. .
-ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto.. .
-nie, a jak ktos bedzie wychodził.. .
-no dawaj nie badz taka...
-powiedzialam ci ze nie i koniec!
-no wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy.......
-nie!
W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi:
-Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic ta laske do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego kurewskiego
domofonu bo jest 3 w nocy do cholery!

Antek, chłopak ze wsi, wziął ślub. Po miesiącu ojciec Antka pyta synową:
- No i jak wam się, Kaśka układa?
- Ano miesiąc po ślubie, a Antek mnie jeszcze nie tego...
- Jak to? Już ja z nim pogadam!
Jak zapowiedział, tak zrobił.
- Antek, czemu ty z Kaśką nie tego?
- Wiesz, ojciec... Nie wiem jak...
- Jak to nie wiesz? Zara Ci pokażę.
Zabrał Antka do stodoły, dał mu świecę i mówi:
- Masz i świeć.
Sam Kaśkę rzucił na siano i wydmuchał synową. Po wszystkim pyta Antka:
- Tera wiesz już jak?
- Wiem.
Spotykają się znowu za jakiś czas i ojciec pyta synową:
- No i jak tera?
- Fantastycznie, cudownie, cała wieś mnie dmucha, a Antek ze świecą stoi i przyświeca.

reklama
Dziś naszło mnie na wspomnienia, więc napiszę Wam dwie historyjki (moje ulubione) z życia czteroletniego Jacka ;-)

Wieczór, Jacek myje zęby i spogląda w lustro. W pewnym momencie zmartwiony pyta:
-mamusiu, a jak mi zęby wypadną?
Ja chcąc go pocieszyć:
-nie martw się synku wyrosną Ci nowe
Jacek myśli, myśli, w końcu mówi:
-a babci Ince nie wyrosły
:-D:-D:-D:-D:-D

Jacek wraca z toalety i zamyślony mówi do siebie:
- ciekawe co mi się z tych jajeczek wykluje ( :-D:-D:-D)
Ja starając się zachować powagę:
- synku a dlaczego myślisz, że coś ci się ma z tych jajeczek wykluć?
Na to Jacek oburzony:
- Jak to mamo, to ty nie wiesz??? Przecież z każdego jajka musi się coś wykluć!!!
:-D:-D:-D:-D:-D

Pomyślcie sobie, że to wszystko przed wami ;-):-D

Do góry