reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No a teraz tradycyjnie parówki:-) ale dzisiaj grillowaliśmy kiełbasę w kominku mniammmmmmm:-)
A mi kamień z serca, bo Mateusz dzięki paniom i dzieciom w przedszkolu zaczął jeść mięso!!! :-) Teraz obiad bez mięcha, to obiad stracony ;-) Super, bardzo mnie to cieszy.
No i udaje mi się go namawiać na nowe smaki surówek. Najlepsze takie, które w swoim składzie mają jabłuszko i majonez :-) Może macie jakieś propozycje? Nasz hicior to por z jabłkiem. W każdej ilości idzie. Tylko potem musi być kompocik, bo por szczypie w język ;-);-);-)
No i udaje mi się go namawiać na nowe smaki surówek. Najlepsze takie, które w swoim składzie mają jabłuszko i majonez :-) Może macie jakieś propozycje? Nasz hicior to por z jabłkiem. W każdej ilości idzie. Tylko potem musi być kompocik, bo por szczypie w język ;-);-);-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Z surówkami to ci nie pomoge bo u nas to mamy tylko kilka które je: marchewka, marchewka z chrzanem i majonezem i smietaną, warzywa na parze wszelakie, ogórki kiszone, fasolka szparagowa, i chyba wszystko a i ogórki swieze
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ze słoiczka , tak wszystko tarte
reklama
A u nas była tarta na drobno marchewka z jabłkiem bez śmietany - mniam.... Tylko niestety moje dziecko nie przepada za marchewką i trzeba mu ją trochę przemycać... Taka zakamuflowana z chrzanikiem i majonezem może przejdzie ;-)
Podziel się: