reklama
W ramach dzielenia sie informacjami o jedzonku:
Nasza pani pediatra polecila nam dla Matisia bialy serek BIELUCH (Biomlek z Chelma) jako jedyny w pelni naturalny na rynku.
Nie wiem, czy faktycznie jedyny, ale Matis wsuwa, az mu sie uszy trzesa Polecamy!
Nasza pani pediatra polecila nam dla Matisia bialy serek BIELUCH (Biomlek z Chelma) jako jedyny w pelni naturalny na rynku.
Nie wiem, czy faktycznie jedyny, ale Matis wsuwa, az mu sie uszy trzesa Polecamy!
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Heatherek, ja się nie dziwię, że Matiś wsuwa, ten serek jest super, ja też bardzo go lubię (a jeszcze bardziej lubię ze szczypiorkiem, ale to już nie dla dziecka :-) )
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Dzięki za nowego pomysła ja właśnie dzisiaj zastanawiałam się nad serkiem dla Niuni. Gdzieś słyszałam że dopiero od 12 m-ca ale skoro pani doktor powiedziała to....... zaraz Niuni jutro kupuje bo garnie się do fantazji od mojego synka i aż się nad nią trzęsie, a ja nie chciałam jej dać wstrętna, wyrodna matka
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A u nas chyba przesada z nabialem-bo pisklak i sera mi podje i budyniu dostanie i danio wcinala-az wkoncu stalo sie, ze sie zesralo i wysypalo na brzuchu...Chamstwo no
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No kurde tak mi najbardziej podpada...Bo nic innego mi nie wpada...Hmmm...a moze to nowe mleko-ale zapodaje jej juz od ponad tygodnia...a moze nawet i dluzej...Ale nie przeszlam od razu-mieszalam ze"starym"...
Podziel się: