reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

reklama
W ramach dzielenia sie informacjami o jedzonku:

Nasza pani pediatra polecila nam dla Matisia bialy serek BIELUCH (Biomlek z Chelma) jako jedyny w pelni naturalny na rynku.
Nie wiem, czy faktycznie jedyny, ale Matis wsuwa, az mu sie uszy trzesa :-D Polecamy!

Heatherek, ja się nie dziwię, że Matiś wsuwa, ten serek jest super, ja też bardzo go lubię (a jeszcze bardziej lubię ze szczypiorkiem, ale to już nie dla dziecka :-) )

Kasia, no widzisz, a ja zylam w nieswiadomosci - wierna naturalnej Tosce :-D ...ale chyba sie przerzucimy na duszka bieluszka, bo faktycznie smaczniutki!

Dzięki za nowego pomysła ja właśnie dzisiaj zastanawiałam się nad serkiem dla Niuni. Gdzieś słyszałam że dopiero od 12 m-ca ale skoro pani doktor powiedziała to.......:tak: zaraz Niuni jutro kupuje bo garnie się do fantazji od mojego synka :-D :-D :-D i aż się nad nią trzęsie, a ja nie chciałam jej dać wstrętna, wyrodna matka :-D :-D :-D

Heatherek, dzięki za informację! Ja ten serek też lubię. Fajny jest, bo ani słodki ani słony. Pyyyysznyy z dżemikiem.:-D

A u nas chyba przesada z nabialem-bo pisklak i sera mi podje i budyniu dostanie i danio wcinala-az wkoncu stalo sie, ze sie zesralo i wysypalo na brzuchu...Chamstwo no:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
No kurde tak mi najbardziej podpada...Bo nic innego mi nie wpada...Hmmm...a moze to nowe mleko-ale zapodaje jej juz od ponad tygodnia...a moze nawet i dluzej...Ale nie przeszlam od razu-mieszalam ze"starym"...

Do góry