reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mysle jednak ze to nie mleko...Mala miala juz troche na brzusiu ale pokazalismy lekarzowi -jak bylismy na opatrunku z mala wtedy co walnela sie w to czolo-to mowil ze to egzemowe jakies-ale ze to normalne i ze mam tylko smarowac czyms tlusztym zeby nie bylo takie suche-ale dzis tego wiecej i mocniej...
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Pati, może to niekoniecznie po nabiale... Marcinek już od miesiąca je dwa razy dziennie zwykłe mleko (kaszkę mannę, płatki ryżowe, kluski lane itp.), do tego czasem budyń, nieraz masełko do zupki i nic mu nie jest...
patrycja24berlin
a cholera go wie...Kurna szkoda ze ja nie wrozka:-)
Coz przechodzimy na glodowke...Od dzis Noemi bedzie tylko na wodzie-zobaczymy ile wytrzyma
Coz przechodzimy na glodowke...Od dzis Noemi bedzie tylko na wodzie-zobaczymy ile wytrzyma
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati moze dasz jej chociaz do tej wody chleba?:-)
Wojtek wcina Danio waniliowe i inne nabiałowe rzeczy np jogurt naturalny jak narazie to nic mu nie dolega.
Wojtek wcina Danio waniliowe i inne nabiałowe rzeczy np jogurt naturalny jak narazie to nic mu nie dolega.
patrycja24berlin
Nie dam-za drogo wychodzi...
U nas tez nic nigdy nie bylo...Wlasnie jakas godzine temu oblukalam mala i jest lepiej...
U nas tez nic nigdy nie bylo...Wlasnie jakas godzine temu oblukalam mala i jest lepiej...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No tak jak dieta to dieta:-)
To oddeleguj ja do mnie
To oddeleguj ja do mnie
reklama
patrycja24berlin
Syla dawaj adres!!!!!! Ostatnio mloda miewa takie napady histerii ze wyslalabym ja czasami na ksiezyc.... jak zladuje film to wam pokaze....
Podziel się: