reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

Fusik ja podawałam Enfamil premium bo jest pyszne w smaku ale cholerstwo strasznie drogie bo puszka 400b prawie 30 zeta więc teraz przerzucilismy się na Bebilon i tez jest ok chociaż smak już nie ten sam. Kuba jak grymasi przy piciu to dodaję mu kaszkę lub misiowy ogródek i wtedy wcina łychą. Jak nie chce w foteliku to daje mu sie bawić i wtedy przemycam żarełko przy zabawie

reklama
ja też tak karmię Olcię. Niestety czasami traktuje je jak zabawe i pluje śmiejąc się w głos. Wszystko wokoło jest oplute no i przy okazji moje okulary:-D

fusik u nas kaszka załapała tylko gęsta, jeszcze nigdy Otylka nie wypiła kaszki płynnej:baffled: a z Nan-em, też walczylismy, ale to tak jak piszesz była walka związana z nowym smakiem, bo teraz w ciagu dnia ładnie wypija bez problemów.

JA MAXOWI PODAJE HUMANE 2 PLUS,JEST Z PREBIOTYKIEM .A DLATEGO PODAJE TO A NIE INNE,BO PILA JE TEZ MOJA STARSZA MARTYNKA,POPROSTU Z PRZEKONANIA,NIC SIE PO NIM NIE DZIEJE,ZADNEJ ALERGII.

IRMA-PRZEPIS NA KISIEK Z SOKOW BOBOFRUT;
100 GRAM SOKU BOBOFRUT
LYZECZKA CUKRU
PELNA LYZECZKA MAKI ZIEMNIACZANEJ(7G.)
WODA 50-6- ML.

WODE WYMIESZAC STARANNIE Z CUKREM I MAKA ZIEMNIACZANA.ODMIERZONA ILOSC SOKU MIESZAC,NASTEPNIE GOTUJEMY POWOLI DOPROWADZAJAC DO WRZENIA .
I OT TYLE KISIEL GOTOWY.MAXIORKOWI SMAKOWAL.MNIE ROWNIEZ HA,HA,HA I MOZNA;;;

POLECAM SWIETNA STRONKE DLA DZIECI,KTORA ZAWIERA MIEDZY INNYMI ;
KSIAZKE KUCHARSKA DLA NAJMLODSZYCH,
BAJKI I WIERSZE DO POBRANIA ITP.
WARTO ZAJZhttp://www.info.e-dziecko.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=42EC

reklama
Do góry