reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

A ja dziś zapomniałam zapytać się pediatry od kiedy wprowadzać nowe pokarmy Mikusiowi, ale zrobie to jutro i napiszę co mi poradziła:tak:

reklama
Ja juz Kacperkowi podaje soczek jałkowy rozcięczony z woda i deserek marchweka z jabłuszkem narazie nie ma zmian w kupkach i bardzo mu smakuje wiec nie bede mu załowac jakmu smakuje i nie z niczym problemów.
fdgfgf to ja to przetłumacze bo to pisał moj synek "pozdrawiam wszystkie ciocie z bb i wszystkich kolegów a jeszcze serdeczniej koleżanki":-D :-D

NO I OK - WPROWADZIłAM JABłKO......PLUJE..BAWI SIE:)- ..SOCZEK JABłKOWY.........PLUJE....:)..BAWIU SIE!...HERBATKI ...WMUSZAM! KOPER WłOSKI I RUMIANEK..........sMOCZKA - NIE LUBI.....BO TO WSZYSTKO ZASTEPUJE MOJEJ CóRCI - CYUCUS!...BA..NAWET GDY BYłAM NA KURSIE...TATUS PODAł JEJ MOJE MLECZKO Z BUTLI.............PłAKAłA Z GłODU..I NIE CHCIAłA JESC! MUSIAłAM SIE URWAC, BY JA NAKARMIC..................................................JUZ JEST PROBLEM!BO JESTEM NA MAXA UWIAZANA!:tak::nerd:

Dla ludzi o mocnych nerwach - PIERWSZY PRZECIEREK MARCHEWKOWY KAROLKA!!! Jak widać smakowało mu bardzo a najbardziej chciał własnymi łapkami...I nie myślcie że go nie ycie4rałam - nie nadążałam - i tak zużylismy pół pudła chusteczek :tak:

Baska zgadzam sie calkowicie z fusikiem co do opisu Karolka! Normalnie jak to mowia zywe zloto!!!!!

A swoja droga to czy jak dajecie probowac tych papek to zastepujecie tym posilek, wciskacie gdzies pomiedzy karmienia czy jak? W takich malych ilosciach to pewnie pomiedzy?
My zaczniemy za dwa tygodnie (choc w szfce stoi juz osiem sloiczkow na probe a potem bedziemy bawic sie we wlasna produkcje) kiedy juz troche mniej bedzie nas nosic po swiecie;-)) I mam nadzieje ze Julek bedzie rownie entuzjastyczny i bedzie z nim rownie dobra zabawa (a wydaje mi sie ze bedzie bo ostatni najbardziej lubi obserwowac mame przy jedzeniu i mam wrazenie ze jak by mogl to by mi widelec z reki wyrwal);-))

reklama
Do góry