ooo a Krasnystaw to ja znam jak własna kieszen..i pewnie niejedna krowemoja rodzina stamtad pochodzi..babcia..tato..i co roku jeździłam (teraz tez jedziemy:-)..Za mlekiem prosto od krowy nie przepadam(nie lubie..ale kupujemy 2% pasteryzowane..ba jego u mnie w lodówce nie moze zabraknac!..UHT 0,5% kupowałam w PL..tu jakos odwykłam ze wzgledu na mała kupujemy i sami pijemy pasteryzowane
reklama
no my ze wzgędu na alergie na bebilon 4 i sojowym - Karol strasznie polubił sojowe - nie tylko smakowe ale też naturalne - jest taki napój specjalnie dla dzieci 1-3 lata - ma super skład - dużo więcej wapnia niż w zwykłym mleku
z tego co wiem jak krowie dla dzieci to powinno być pełne, nie odtłuszczone
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Kuba ze względu na alergię ma odstawione mleko zupełnie. Je tylko twarożki i ser żółty i odpukać od lutego z choróbskami spokój
Baśka jaki to deser ? bo ja soi nie dawałam jeszcze a widzę że wy wszystkie jeszcze mleczko dajecie więc może choć taki bym mu dawałano my ze wzgędu na alergie na bebilon 4 i sojowym - Karol strasznie polubił sojowe - nie tylko smakowe ale też naturalne - jest taki napój specjalnie dla dzieci 1-3 lata - ma super skład - dużo więcej wapnia niż w zwykłym mleku
Sumka my kupujemy produkty Alpro soya -
Muszę chyba też spróbować z żółtym serem, a jaki twarożek jecie? bo u njas niestety jeszcze nidawno żaden twarożek nie przechodził - alergia na całej linii...
Muszę chyba też spróbować z żółtym serem, a jaki twarożek jecie? bo u njas niestety jeszcze nidawno żaden twarożek nie przechodził - alergia na całej linii...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A u nas ostatnio na topie gofry z owocami i grzanki na słodko :-) no i truskawki prosto z krzaczka
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas truskawki tylko jak sam zerwie z krzaka a czeresnie i maliny chetnie wcina
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Co najchetniej jadaja wasze dzieciaki kochane na sniadanie? Bo mi sie powoli pomysły kończą:-)
Klaudia ostatnio z grzanek z maslem..przerzucila sie na bulki slodkie, rogale z maslem, badz nutella +kakao, czasem cheeeriosy ale bez mleka, serki, jogurty...
Ale niechetnie jada sniadania...przewaznie dziobnie cos..dopiero we przedskzolu je ok 12...
Ale niechetnie jada sniadania...przewaznie dziobnie cos..dopiero we przedskzolu je ok 12...
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wlasnie sniadania to nasza zmora...Bo juz nie wiem co jej dawac do przedszkola...jak robilam np.tosty ze salata,wedlinka badz serem to przynosila ponad polowe spowrotem...teraz daje jej platki roznego rodzaju na mlako i wcina wszystko..ale ilez mozna to samo jesc? dalam jej wczoraj chleb z dzemem bo lubi i to zjadla ladnie...dzis nalesiki dalam-zobaczymy czy zje..bo wczoraj na kolacje zjadla dwa jak nigdy i dzis chciala sama wiec usmazylam...a oprocz tego pakuje jej pokrojonego siwzego ogorka,to wszama wszystko plus owoce-najczesciej winogrona i dodatkowo daje jednego jogurta...czasami zje czasami przynosi...
Podziel się: