reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

ooo a Krasnystaw to ja znam jak własna kieszen:-D:-D:-D..i pewnie niejedna krowe:-D:-Dmoja rodzina stamtad pochodzi..babcia..tato..i co roku jeździłam (teraz tez jedziemy:-)..Za mlekiem prosto od krowy nie przepadam(nie lubie:baffled:..ale kupujemy 2% pasteryzowane..ba jego u mnie w lodówce nie moze zabraknac!..UHT 0,5% kupowałam w PL..tu jakos odwykłam ze wzgledu na mała kupujemy i sami pijemy pasteryzowane

reklama
no my ze wzgędu na alergie na bebilon 4 i sojowym - Karol strasznie polubił sojowe - nie tylko smakowe ale też naturalne - jest taki napój specjalnie dla dzieci 1-3 lata - ma super skład - dużo więcej wapnia niż w zwykłym mleku
z tego co wiem jak krowie dla dzieci to powinno być pełne, nie odtłuszczone

Kuba ze względu na alergię ma odstawione mleko zupełnie. Je tylko twarożki i ser żółty i odpukać od lutego z choróbskami spokój
no my ze wzgędu na alergie na bebilon 4 i sojowym - Karol strasznie polubił sojowe - nie tylko smakowe ale też naturalne - jest taki napój specjalnie dla dzieci 1-3 lata - ma super skład - dużo więcej wapnia niż w zwykłym mleku
z tego co wiem jak krowie dla dzieci to powinno być pełne, nie odtłuszczone
Baśka jaki to deser ? bo ja soi nie dawałam jeszcze a widzę że wy wszystkie jeszcze mleczko dajecie więc może choć taki bym mu dawała

Sumka my kupujemy produkty Alpro soya -
Muszę chyba też spróbować z żółtym serem, a jaki twarożek jecie? bo u njas niestety jeszcze nidawno żaden twarożek nie przechodził - alergia na całej linii...

Klaudia ostatnio z grzanek z maslem..przerzucila sie na bulki slodkie, rogale z maslem, badz nutella +kakao, czasem cheeeriosy ale bez mleka, serki, jogurty...
Ale niechetnie jada sniadania...przewaznie dziobnie cos..dopiero we przedskzolu je ok 12...:sorry:

reklama
Wlasnie sniadania to nasza zmora...Bo juz nie wiem co jej dawac do przedszkola...jak robilam np.tosty ze salata,wedlinka badz serem to przynosila ponad polowe spowrotem...teraz daje jej platki roznego rodzaju na mlako i wcina wszystko..ale ilez mozna to samo jesc? dalam jej wczoraj chleb z dzemem bo lubi i to zjadla ladnie...dzis nalesiki dalam-zobaczymy czy zje..bo wczoraj na kolacje zjadla dwa jak nigdy i dzis chciala sama wiec usmazylam...a oprocz tego pakuje jej pokrojonego siwzego ogorka,to wszama wszystko plus owoce-najczesciej winogrona i dodatkowo daje jednego jogurta...czasami zje czasami przynosi...

Do góry