reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ania jakie upały?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
jak tam wam pasuje:-) przyjezdzajcie bedzie wesolo;-)
jakie upały? Ania - u was to jakieś skrajności raz śnieg a raz upały wesoło macie...u nas dość ładnie ale bez przesady - tak na bluzka plus bluza a wieczorem i wiecej no i wieje mocno ciągle, ale u nas tak zawsze, a żeby nie było że nie na temat - Karol ostatnio ma gorszy apetyt - chyba przez kolejne piątki
Dziewczyny u nas jest gorąco bardzo. Wczoraj były 24 st i dzisiaj też. Matek biega w koszulce na ramiączkach i w majtkach samychCzekamy na jakiś deszcz bo w ogrodzie susza:-) A co do skrajności to czasem się z mężem śmiejemy że mieszkamy w jakimś Trójkącie bermudzkim np w sobotę tydzień temu najpierw było słoneczko, ciepełko a za chwilę naszły chmury i sypnął grad
Klaudia wczoraj baardzo duzo zjadłana kolację(jak nigdy!) dwie kromki z masłam i z serkiem zółtym topionym, troszke jogurtu, cała butle kaszy ryzowej!..cieszyłam sie..jednak(bo nigdy tak nie miała chyba to była przyczyna tego, ze potem miała problemy by zasnac i budziła sie w nocy.."kokosiła"całowała mnie, głaskała, spiewała "Misiu nie boj sie ..wiki nie zjedza cię", bądz "hej hej hej sokoli.."itd.., mówiła z 1000 razy "KOcham Cię Mamusiu", "przepraszaj", "Fajna jestes".."misiu idz spac"..i tak na okrągłooo..no i 2 razy kupke zrobiła(miała do tego zatwardzenie!....ja juz padłam..nie wiem o której ona zasneła..jestem mega niewyspana:-(..ale Ksieżna obudziła sie o 8 jak zawsze - pełna energii opowiadała tatcie który wróćił z pracy z takimi emocjami cos po swojemu.wycałowała go....ze Adam smiał sie..cos TY swojej Musi zrobiła..ze ona śpi..a TY mi tu opowiadasz cos po chinskui z wyrzutami sumienie mnie tak całujesz
reklama
No taka zmiana w jedzeniu mogła się odbić na Klaudii w ten sposób
U nas dzisiaj kupiliśmy arbuza ale był niedobry, bez smaku. Muszę gdzie indziej poszukać. Poza tym Matek nawet się nim zajadałI jak zwykle hektolitry picia, dzisiaj też jogurty i mleko wypija
U nas dzisiaj kupiliśmy arbuza ale był niedobry, bez smaku. Muszę gdzie indziej poszukać. Poza tym Matek nawet się nim zajadałI jak zwykle hektolitry picia, dzisiaj też jogurty i mleko wypija
Podziel się: