reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

reklama
nie nie można bo próbowałam oszukać system i jeszcze raz zagłosować na Karolka ale mnie wykryli
ale tylko Karolek z naszych jest no chyba że kodoś nie rozpoznałam

dziekujemy bardzo za głosy :)
system działa tak ze mozna glosowac kilka razy jak ktos ma modem bo rozpoznaje IP kompa a przy łączeniu przez modem jest za kazdym razem inne :)
na wygrana specjalnie nie liczymy, bo wszystkie dzieciaczki śliczne a niektóre uśmiechy zabójcze, ale oczywiście fajnie mieć jak najwięcej głosów!!! poza tym pewnie wygrana i tak będzie zależała głównie od strategii reklamowo-marketingowej rodziców ;)

Cudowny uśmiech Karolka oczywiście nagrodzony kolejnym głosem :-)
Martunia jak na razie jadła tarte jabłuszko- bardzo lubi, pod warunkiem, że nie jest kwaśne, gotowaną marchewkę samą i w połączeniu z jabłuszkiem- też wcina chętnie, no i ostatnio spróbowałyśmy deser frutapura jabłko i banan- myślałam, że zje razem łyżeczką łasuch jeden! A w tym tygodniu spróbujemy zrobic zupkę.

Ja tez wlasnie oddalam glos na Karolka, jak otworzylam strone to od razu zauwazylam Karolka:)))))

A my od dwoch dni dajemy kleik ryzowy przed zasnieciem, zeby Mati dluzej pospal...robiony na wodzie..papa wstretna..jak na razie powalajacych na nogi efektow nie idze..Mati wciaz sie budzi w nocy. moze nie za kaazdym razem co 2 godziny ale sie budzi....

Ja podaje za każdym razem mleko z kaszką albo kleikiem-zalecenia pediatry. CZy jeżeli wprowadzamy zupkę, to rezygnujemy z jednej porcji mleka ?

Basiu to trzebabyło od razu nam powiedzieć jak tylko go zgłosiłaś wtedy wiecej osób by to zobaczyło bo nie wszystkie dziewczyny są tu codziennie

reklama
Do góry