reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

Mamoot, ale tak jak Ci pisalam, i tak dziedek bedzie robil wysylke dla Mateusza, bo wiem, ze juz gromadzi fanty :-D :-D :-D Wiec jakby co, to moze do pudelka wsadzic jeszcze babycooka..... pomysl :-D

reklama
A ja mam trochę drozszą machine, ale mozna w niej robic wszystko od mielenia kawy, ciasta drozdzowego, bicia piany, gotowania zupy krojenia siekania do własnie gotowania na parze no moze cena jest powalajaca ale wiecej zadnych robotów i gratów nie potrzebuje. Ta machina to thermomix
http://www.zyj-zdrowo.pl/thermomix/

Baska, tez mi sie nie chce wierzyc... moze pora zajac sie importem??? :-D :-D :-D

Sylwia, bardzo fajny patent, tylko faktycznie ....cena :szok: :szok: :szok:

Moja mama ma takie urządzenie i nie sprzedałaby go za żadne pieniądze :-) Jest świetne, a drożdzówki takie z tego wychodzą, że szok (wspaniale robi ciasto drożdżowe, które jak wiadomo trzeba porządnie urobić)

termomix och jak chciałabym go mieć u mnie w rodzinie pare ciotek ma i też bardzo chwalą :tak:

a ja właśnie gotuję Oli zuokę. Marcgeweczka, kalafior, brokułki. Ale mi pachnie. Ciekawe tylko czy zołzik będzie podobnego zdania. Napiszę potem.

No więc melduję posłusznie. Olisia pięknie zjadła maminą zupkę i nawet kawałki warzyw nie przeszkadzały. Moje kochane słoneczko. W ogóle u nas z jedzeniem ostatnio się bardzo poprawiło, Oli wcina ile mama da. Ciekawe czy przełoży się to na przyrost wagi. No cóż jutro się okaże. A po obiadku panna sobie słodko zasnęła więc mam chwilę dla siebie. Wow.:-) :-)

reklama
Dziewczyny czy ja jestem slepa czy moze niewidoma?????Bo nie widze cany sprzeciora ktory wstawila Syla...

Ja myslalam o czyms takim co wstawila Fusik...Kumpela ma i zadowolona...No bo ja to bym chciala tak caly obiad na raz-i dla siebie i dla mlodej...to chyba ten Fusikowy sprzecior bylby najodpowiednijeszy no nie?

Do góry