reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Hi ja chociaz na komuni nie byłam ważyc tez się nie będę :no:, chociaz miałam taki zamiar. A w piatek jak będe u gina to zatkam uszy, żeby nie słyszec ile ważę i do karty ciąży tez nie będę zaglądać:-D.

Dorotka ale Ty masz dopiero 13 kg na plusie a ja juz pewnie 20, a mamy prawie ten sam termin:zawstydzona/y:. Ale jakby co to zatykamy uszy, tylko żeby nam juz tak nie zostało, bo płaczu dziecka nie usłyszymy po porodzie:laugh2::-D:-);-).

ja to bym jeszcze oczy zanknęła, żeby nie widzieć wyniku:szok:
a w pasie się nie mierzyłam, ale jak znajdę miarkę to z ciekawości zmierzę

Ja tez juz przestalam sie mierzyc, moj brzuch sie ostatnio bardzo powiekszyl i nawet moi rodzice jekneli jak gadalam z nimi na skype-ie :-) Juz wszystkie spodnie sie zrobily zaciasne. Malej ciasno, juz nawet nie kopie tylko tak sie przeciaga a ja juz rozpoznaje czesci ciala, nozki ma po prawej stronie a kuperek na srodku lub po lewej. Nie wiem czy tez tak robicie, ale moja jak sie prezy to ja zaczynam glaskac a ona wtedy wypina sie jeszcze mocniej jakby chciala jeszcze :-):laugh2::laugh2::laugh2: Super to jest.

Moja to taka wstydnisia ze hoho.
Wlasnie jak wystawie nozke, to ja dotykam , a ona siup i ja chowa...
szkoda mi jej tak troszke ze ja stresuje...

reklama
Do góry