reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry wszystkim w ten kolejny upalny dzien...
co do mojej lekarki to npoza tym jednym nie mam do niej zarzutów.. mnie sie wydaje ze to bardziej nawał pracy i pacjentów, ze zamaist sama sie zając danym przyapadkiem to woli odesłac do szpitala i jedna pacjentka z głowy, bo ktos inny sie zajmie.. ehh nie wiem...

nooo basenik to zajeb... sprawa wlasnie sie zbieram na dzialeczke i dzisiaj z niego nie wyjde do wieczora heh
martttika wyżyj sie na tatusku, nalezy mu sie.. a jak mu sie nie nalezy to i tak sie nalezy haha
aga ogladałam cie wczoraj w tv.. perfekcyjna Pani domu ;)))

milego dnia dziewczyny, zeby nie był taki straszny jak sie zapowiada:)

reklama
Aga ponoć na łące jest piasek, ale jeszcze nie wiem co i jak.
Emilka - nawał pracy??? Ona ma poświęcić na każdą pacjentkę czas indywidualnie w zależności od potrzeb. Chętnie bym ją zapytała, czy kupiła dyplom, czy ściągała. Ona idzie na łatwizne i przerzuca ewentualną odpowiedzialność na innego lekarza. Aż śmiem zapytać, czy to kolejny pseudolekarz, bo wielu takich spotkałam, co nawet źle się to skończyło. Powiedz, że Cię rzęsy bolą - ciekawe, czy też zaproponuje szpital. Emilka nie tłumacz jej chociaż nawałem pracy i pacjentów - lekarz to zawód z powołania, a nie, że poszła na medycynę, bo na coś było trzeba pójść. Jak Ciebie odsyła to i innych, więc można się domyśleć jaką ma opinię w szpitalach.
Martitka czasem trzeba się wyładować.

o jak fajnie u nas burza, nareszcie bedzie czym oddychac, szkoda tylko ze mi satelita nie odbiera i nie moge patrzec na tv heh a nic innego nie zamierzam robic bo znowu mnie csły dzien pobolewa brzusio;/

dzien dobry burzowo

wczoraj caly dzien na pogori bylismy, super bylo. wszsyscy popolywalismy, dzieci sie wyszalaly:-D:-D

elena my mialysmy szczescie bo jeden sasiad na ogrodkach ma dostep do piasku i za naprawde solidna ilosc daismy 40 zl, a mamy duza piaskownice.

emilka mi tez wczoraj nic nie odbieralo, dobrze ze w jednym pokoju mamy normlanie na zwykla antene tv to tata mogl mecz ogladac

dzien dobry drodie Panie,
u nas pochmurno ale chyba nadal ciepło..
matitka to byl taki żarci z tą Perfekcyjną Panią domu, poprostu mialam na mysli to ze Aga nadawałaby sie jako praowadząca bo cały czas sprzata i lubi to ;))
olka wczoraj za pewne ludu było duzo na pogorii, przy takiej pogodzie... fajnie ze jest gdzie z dziecmi jechac...
inamorate świetne motto ;))
Raczkowa wracajcie juz do nas ;)))

inamorate a jest juz pan next??

motto rewelacyjne, trzeba tak trzymac:-D:-D

emilka ludzi bylo jak mrowek, piasek mega goracy ale nam dzien wczesniej rozwartwil sie basen na ogordku i zadne laty nie pomoga trzeba nowy,a nikomu nie chcialo sie jechac ogaldac w taki upal...

dzwonie do dzaidkow malej i cisza... boze musze jakas komorke do nich miec.
jade dzis na ch pogoria i chcialam do nich wejsc, moze akurat beda

ja sprzatam, ale nie lubie tego... wolalabym pozadek bez wiekszego zachodu

reklama
witam ciągle jeszcze pracuję i ciągle jeszcze mam kompa ;-) choć wiem że dni są policzone
martttika czyli małemu kazali tylko obserwować krwiaka. Wiesz mój też do ojca pdobny do mnie wcale choć mówię że mój syn do siebie jest podobny a szczęśliwe małżeństwa też mi czasami smutno ale trzeba się ogarnąć i cieszyć się naszymi radościami małymi bo małymi ale naszymi własnymi, mój synuś nauczył się dawać "buzi z cmokiem" oczywiście więcej śmieje się ucieka i mówi nie niż daje tych cmoków a ostatnio tak się śmiał że dostał czkawki :-)

Aga na wypowiedzeniu?????
ale co zamykają?
emilka87 u mnie jak brzuch bolał jakby twardniał na początku na to no spę brałam a potem lekarz mówił że macica uczy się skurczy ale wiesz jeśli niepokój będzie się nasilał może warto pamiętaj instynkt to ważna rzecz J
matinka wiesz ja należę do ludzi którzy twierdzą że raz można mieć pecha i trafić na beznadziejnego faceta ale jeśli to się powtarza trzeba przyjrzeć się sobie bo w sobie mogą być przyczyny
inamorate dobre motto, a dobre motto nie jest złe ;-)

Do góry