reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

B]emilka,[/B] oszczędzaj się bo jeszcze parę tygodni przed Tobą:tak:
okropny wypadek, dobrze,ze nie ma ofiar smiertelnych:szok:
tez jestem ciekawa jak raczkowa, ale wychodzi na to ,że żadna nie ma na nią namiarów:-(

marttika,tez bedziesz miała swoją rodzinę,życie przed Tobą:-)
udanego dnia bez komputera:-D

ja mam jutro w planach pranie tapicerki na kanapie- skutki urzędowania mojego dziecka:dry:

reklama
martttika nie smutaj sie, całe zycie przed tobą, napewno jeszcze nie jedna okazja ku spełnieniu takiej wizji rodziny.. podomno miłość zaskakuje w najmniej spodziwanym momencie :D też jej wyglądam...

Aga niestety jeszcze parenaście(11).. no wlasnie najlepszee jest to ze sie oszczedzam, a po ostatnich dwoch dniach w domu i nic nie robieniu czulam sie jeszcze gorzej niz przed.. jak leze czy siedxze to ból brzuszka albo kręgosłupa a jak chodze to "twrdnienie" i "ciągnięcie".. tak zle tak nie dobrze.. dobrze ze chociaz nie puchne (jeszcze):baffled:
Aga ty tez wkoncu odpocznij bo jak nie w pracy to sprzątanie! idz na spacer, do kina, na piwko a tapicerke zostaw na brzydką pogode:-)

DZIEN DOBRY

ciekawe jak raczkowa....
ja juz kawke pije, poprasowalam bo mialam mega zaleglosci...

emilka moze warto to skonsulotwac z lekarzem? ja tez puchlam w ostatnich 5 tyg, i mialam nakaz lezenia, do tego na oddziale sie znalazlam bo mi sie woda zbierala...

marttika jeszcze spotkasz tego jedynego, super faceta, naprawde:tak::tak:

i ja się przyłączam do porannej kawki:-)
przewrotna natura, jak się człowiek może wyspać to się obudziłam przed 7 wyspana :dry:
umyłam głowę i trzeba się za coś wziąść:tak:

emilka, zadzwoń do lekarza ,ze Ci się tak dzieje i zobaczysz co on na to, pytanie nic nie kosztuje:tak:
jutro bedę odpoczywać;-):-) a poza tym popołudniu umówiłam sie na wymianę kawę i wymianę ciuchów dla Młodej z koleżanką:-)

a ja nie wierze, ze spotkam faceta ktory mnie i moje dzieci bedzie w stanie pokochac.
Raz rozumiem mozna sie sparzyc ale dwa razy jak dla mnie za duzo, nie bede umiala juz zaufac, zreszta za tym drugim razem bylo juz ciezko ufac.

dzien dobry dziewczyny,
ja tez sie witam z kawą, troszke pozniej:p
olka ale ja akurat wlasnie nie puchne, to jedyne co mi nie przeszkadza... dokucza mi kregosłup albo brzuszek... tym pierwszym sie nie przejmuje bo to normalne ze moze juz bolec ale brzuszek jak cos jest nie tak to daje powody do nie pokoju bo to nigdy nie wiadomo..

olka, aga ja nie mam co konsultowac z moją leakrką bo ona jest z tego typu ze jak mozwie ze cos mnie nie poki to mowi od razu szpital, zamiast cos doradzic co moge zeby zmniejszyc dolegliwosc albo cos przepisac...
raz juz wysłała mnie przez telefon na oddział i lezałam 4 dni i jedyne co mi dali to tabletki na spanie, a zrobili mi tylko badanie krwi moczu i usg.. to akurat mogli bez lezenia na oddziale;/
ostatnio na wizycie powiedzialam jej ze mam to twardnienie brzuszka to od razu ze do szpitala powiedziaala.. a rozmawialam z innymi osobami i mowia ze tez tak mają lub mialy... to chyba kazdy musialby lezec w szpitalu;/ dlatego powiedziałam jej ze rzadko tak mam to wtedy kazała nospe brac...
w czwartek ide na badanie prenatalne to zobacze jak Córcia sie czuje:))

matitka grunt to podejscie, jak bedziesz mowila ze nie poznasz i nie zaufasz to zapewne tak bedzie bo "zamkniesz" sie na wszystko i wszystkich ktorych spotykasz.. mysle ze ufac trzeba ostroznie, ale nie ma co sie opierac przeznaczeniu, bo zycie jest krótkie i tylko jedno i trzeba je wykorzystac jak najlepiej:))

emilka juz raz bylo mi ciezko zaufac, juz raz mialam watpliwosci, to on mowil sprobuj bo bedziesz zalowala, teraz zaluje ze sprobowalam.
Rozumiem ze jeden raz mozna miec pecha i ciebie facet moze zdradzic, ale ze drugim razem to samo i inny facet to widocznie ja mam pecha.

czuje sie okropnie w glowie sie kreci przed oczami czarno, najlepiej bym w lozku lezala, ale nie moge.

Ollka fajny rower.
Emilka z tego co pamiętam ja też miałam w tym okresie twardnienie brzucha. A to nie przypadkiem macica trenuje do porodu???
Matitka - po prostu źle trafiasz - takich mężczyzn przyciągasz. Nad tym trzeba popracować, żeby to zmienić.
Martitka uwierz w siebie, a znajdziesz kogoś kto was pokocha i będzie szanować.
Aga, Jaimis wy piszecie o zwolnieniach, a ja się zastanawiam, czy znajdę fajną robotę dla siebie.
W końcu wczoraj kupiliśmy piaskownicę. Tylko jak się okazało będzie problem z piaskiem, bo ze żwirowni nie będzie jak wyjechać. ;/
Raczkowa :happy2:.

reklama
emilka, czyli masz lekarza asekuranta:baffled: a jak dzis samopoczucie, przezyłaś tą saunę:confused:

elena, czemu nie wyjedziecie ze żwirowni:confused:

matitka, nie wiadomo co komu pisane, a nóż...:-)

u nas jest niesamowiata sauna, rano poszłam po Vanisha do sklepu i jak wróciłam to nawet majtki na tyłku miałam mokre:szok::baffled:
okna otworzyc nie można bo dalej 32 na termometrze:crazy:

Do góry