mamoośka
Fanka BB :)
Masz racje i mam nadzieje,że pozostałe dziewczyny to zrozumiejąPo to by na forum bałaganu nie robić. Po to by pisac w odpowiednio do tego przeznaczonym wątku, miejscu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz racje i mam nadzieje,że pozostałe dziewczyny to zrozumiejąPo to by na forum bałaganu nie robić. Po to by pisac w odpowiednio do tego przeznaczonym wątku, miejscu.
Nie ty tu decydujesz.Czekam na decyzje administratorów i prosze nie komentować czegoś o czym nie masz pojęcia.Zamęt to narazie sieje kto inny.Nie rozumiem Cie kobieto. Nie wszystkie osoby brały udział w tamtej kłótni a mają nadal ochotę pisać na tamtym wątku. Więc proszę o odwrócenie tamtego wątku. Przez dłuższy czas nikomu on nie przeszkadzał więc nie rozumiem po co siać zamęt.!
Justa właśnie o to chodzi.Mam nadzieje,że wszystkie mnie zrozumiecie i poczekacie cierpliwie.Tu nie chodzi o kasowanie postów, bo nie na tym pisanie na forum polega , posty musi ocenzurować moderator. Cierpliwości dziewczyny... trzeba teraz ponieść konsekwencje za to co się pisze.
Jak się moderator upora z usunięciem wulgaryzmów to przywróci wątek i będzie po sprawie. Na razie piszcie tutaj, potem watek zostanie połączony z poprzednim na którym pisałyście.