reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cześć Mamuśki :-)

Cóż zmiany ... podobno w życiu czasem są potrzebne ;-) To się nie ma co obrażać bo według mnie nie ważne jest pod jakim tematem będziemy sobie plotkować, ważni są ludzie czyli "MY" :tak: nawet jeśli wątek miałby się nazywac "zlot czarownic" to i tak chętnie bym tam zaglądała byle by tylko wróciła fajna atmosfera ... aleee ... ale forum już nie raz przeżywało upadki i wzloty ale nadal tu jesteśmy ;-) co prawda powinno nam to male przeniesienie dać wszystkim do myślenia i nauczkę na przyszłość :-D

mamoJulci a następnym razem jak któraś z nas będzie miała zespół napięcia to bana jej na kilka dni :-D:-D:-D ... stęskni się i wróci szczęsliwa że znów nas ma a my ją :-D

katerinka widzę że ciągle z Kubusiem coś ... kurde masz się nie dość że Twoi byli oblubieńcy ciągle się tłoczą to jeszcze zdrówko u Was kiepskie.
Kurcze ja też czasem miewam dość bo moje dziewczynki jak chorują to zbiorowo, w piatek byłam z obiema u lekarza bo starsza okropnie kaszle wiec dostala jakieś syropy a młodsza oczywiście gardło ma zawalone.
Nie wiem czy któraś z Was też tak ma przy ząbkowaniu że dziecko zaraz ma infekcję gardła ... moja Pauliska przy kazdym zębie nie dosć że goraczka paskudna kilka dni to od razu antybiotyk. Pochlastać się można.
Rozmawialam z panią doktor żeby mi dała na przyszły rok skierowanie do sanatorium z obiema, dzieci mają gratis a ja płacę tylko za siebie a czas trwania to 3 tygodnie. Muszę gdzieś poczytać co to wogóle daje i czy jest jakaś skuteczność.

bezsenna dlaczego nic się nie chwalisz roczkiem swojego Kawalera :-) jak tam torcik? jak prezenty? no i przede wszystkim jak solenizant? gadaj szybko :-D

No kwoczki moje ... gdzie Was wywiało? :-D:-D:-D ucalujcie swoje maleństwa od cioci asuzany :-D

Dziewczyny same robicie bałagan na wątku.Skoro jest miejsce na pogaduchy to tam piszcie,a nie zaśmiecacie samotnych rodziców nowymi wątkami,które istnieją choć pod innym tytułem.Wildze,że co niektóre dziewczyny są bardzo przekorne.Wątki będą wykasowane

Prosiłam już żeby pisać tu i nie zaśmiecać BB wątkami,które istnieją.Właśnie codzienne rozmowy - to miejsce na wasze pogaduszki.Skoro tak wam było dobrze to mogłyście liczyć się ze słowami.Przykro mi.

Nie rozumiem Cie kobieto. Nie wszystkie osoby brały udział w tamtej kłótni a mają nadal ochotę pisać na tamtym wątku. Więc proszę o odwrócenie tamtego wątku. Przez dłuższy czas nikomu on nie przeszkadzał więc nie rozumiem po co siać zamęt.!
Nie ty tu decydujesz.Czekam na decyzje administratorów i prosze nie komentować czegoś o czym nie masz pojęcia.Zamęt to narazie sieje kto inny.

Do póki tamten watek nie będzie pozbawiony wulgaryzmów nie zostanie odblokowany. Po prostu trzeba go posprzątać, potem dostaniecie go z powrotem.

Tu nie chodzi o kasowanie postów, bo nie na tym pisanie na forum polega , posty musi ocenzurować moderator. Cierpliwości dziewczyny... trzeba teraz ponieść konsekwencje za to co się pisze.
Jak się moderator upora z usunięciem wulgaryzmów to przywróci wątek i będzie po sprawie. Na razie piszcie tutaj, potem watek zostanie połączony z poprzednim na którym pisałyście.

Tu nie chodzi o kasowanie postów, bo nie na tym pisanie na forum polega , posty musi ocenzurować moderator. Cierpliwości dziewczyny... trzeba teraz ponieść konsekwencje za to co się pisze.
Jak się moderator upora z usunięciem wulgaryzmów to przywróci wątek i będzie po sprawie. Na razie piszcie tutaj, potem watek zostanie połączony z poprzednim na którym pisałyście.
Justa właśnie o to chodzi.Mam nadzieje,że wszystkie mnie zrozumiecie i poczekacie cierpliwie.

reklama
Hej,ja dopiero wieczorkiem włączam kompa i od wczoraj widzę małe zamieszanie..........ale uważam,że trzeba ponosić konsekwencje,ta kłótnia na wątku była niepotrzebna i jestem zdania,że forum jest od wsparcia jak również od konstruktywnej krytyki a nie od popierania tych co się lubi bez względu na to czy ma rację.........to tyle i więcej do tematu nie wracam:-)

asuzana a właśnie jak Paulisia ,nadal tak rośnie ?mój Misiek nie ma jeszcze pół roku a ubranka na 80 są na styk,pampersy kupuje 5 i oczywiście najlepiej mu na rączkach u mamusi,tyle,że ja w przeciwieństwie do syna mego jestem marnej postury:-D
życzę szybkiego powrotu do zdowia Twoich córeczek:-)
bezsenna właśnie co się nie chwalisz imprezką Kubusia? ja też właściwie powinnam imprezować w piątek,w końcu mój ex ma w ten sam dzień urodziny,ciekawe czemu mnie nie zaprosił??nie pojmuję tego:-D

a właśnie któraś z Was załatwiała może fundusz alimentacyjny?ja 5.07 złożyłam wniosek i co chwilę mam donieść nowe papierzyska,już tym babkom powiedziałam,że więcej stracę na bilety do urzędów niż te moje alimenty są warte........

Ostatnia edycja:
Do góry