reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja jestem, ale kurde, jakoś mam niesmak po tym, co ostatnio czytałam na forum i póki co nie potrafię tu pisać... To było ważne dla mnie miejsce, a teraz chyba wolę poczekać aż atmosfera się trochę oczyści...

reklama
jak ma byc watek fajny to nie stekajcie ze cos bylo( zreszta jak ktos sie odzywa raz na iles stron,niech tez nie ocenia) ,tylko zapomnijmy o tym i piszmy dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo tak to bedziemy zakladac bez konca

kubus zaczął juz swoje raczkowania,narazie malymi kroczkami ale wszedzie wejdzie,polubil juz listwy przypodlogowe i sobie rozbraja zakonczenia,kosz na smieci i gniazdka,cos strasznego ,chyba wolalam jak siedzial :))) to sie zaczelo
agnes jak sie czujesz?

a i dobra wiadomosc,paskudna wysypka schodzi i to bardzo ladnie a inhlalacje zdzialaly bardzo duzo,w poniedzialek do kontroli i zobaczymy,

Ostatnia edycja:
uuuuffffffffffff :D
jak tam agnes spakowana i gotowa do wyjazdu ???
katerinka nareszcie dobre wiesci , ah bieduleczek malutki co sie musial nacierpiec. no ale powiem szczerze ze Ci nie zazdroszcze , teraz to bedziesz musiala miec oczka do okola glowy :) ale co zrobisz takie sa te nasze skarby :)
carla wroce do wczesniejszego watku ..... Qrwa ja myslalam ze takie historie to tylko w filmach sie zdarzaja , bosh ... w takim razie wielki szacunek ze dalas rade , jestem z Ciebie dumna :)
Kobiety , moje malenstwo tak sie pcha ze normalnie wnetrznosci to mi gardlem wyjda , i zastanawiac sie zaczynam po co nam zebra .... oj kopaczek moj malutki ....jak sie cieszcze ze ja czuje ..... mimo ze czasem to boli i jest meczace to naprawde ciesze sie .....

HEJ ja mam dopiero bilety na 5 sierpnia....wczesniej nie dało rady...wczoraj kolega rozszyfrował mi hasła przez jakis program do jego meilla..i tam zobaczyłam że ma pełno zdjęć z kobiet....poznał je na jakimś czacie i przysyłały mu zdjęcia...nawet z jedną pisał i dzwonił do niej...było napisane...dowiedziałam się od jednej z nich bo napisałam do niej że to czat Jelenia Góra że tam je poznawał...Masakraaaaaaaaaaaa..........katerinka..A CZUJE SIĘ zle...jest mi okropnie smutno..jak mogłam być z takim facetem tyle lat...

margolcia wczoraj chyba szybko sie pochwalilam,kubus budzil sie chyba z 5 raz w nocy i drapal nozki i tam wyskoczylo,ale jutro mam lekarza to zobaczymy.a mi plecy wysiadaja od tego schylania do lozeczka,was tez tak ciagnie??/
a do raczkowania ja bede siwa,dzis np ja robilam siusiu:) A KUBUS WPADL W BUTY:) ale mu skamowalo oj nie moge bo krzyczal z radosci na caly dom
adka widzisz nie raz rodzina jest madrzejsza od ex:)

agnes kazda z nas moze tak powiwedziec ze co ona zrobila!!!nie ma cie co nad tym zastanawiac bo to i tak do niczego nie prowadzi,a twoj no coz nie zly jest za malo rozrywki czy jak ale to najlepszy dowod zeby od niego odejsc i nie ma co chama zalowac!!

moj ex od kubusia pije bo nie moze zniesc co zrobil i nie moze patrzec jak ja sama chodze z dziecmi,spotkalam go wczorja na spacerze ale o czym z nim gadac jak po trzezwemu nie ma odwagi porozmawiac i wazniejsze jest sie napic niz malej lizaka kupic a o synie nie wspomne,pisalalam wam kiedys o tym jaka byla sytuacja ,wiec ja naprawde nie ma co myslec ze mogloby by byc inaczej,,mamy wszystko a jestem sama z dziecmi !!!i tak nam dobrze

a i rok temu na urodzinki dostalam kwiatka doniczkowego i wiecie co kwiatek pieknie rosnie i rozkwita dalej a mala sie smieje ze to nasz drzewko szczescia:) dla nas moze drzewko samotnosci ale i radosci :)

Ostatnia edycja:
agnes glowa do gory... kazda z nas to przechodzila i bylo bardzo ciezko.... jak ja bylam w ciazy to chwilami myslalam ze oszaleje, ze chyba sobie cos zrobie... do samego konca bylo mi bardzo ciezko pogodzic sie z tym co sie stalo. Dziewczyny powtarzaly mi, ze jak juz sie urodzi dziecko to moje nastawienie sie zmieni. I rzeczywiscie tak bylo:) Razem z dzieckiem rodzi sie matka :) A co do dawcy to do teraz mi wstyd ze mam z kims takim dziecko... Ale czasu juz niestety nie cofniemy, wiec nie ma sensu sie tym zadreczac. Najwazniejsze ze mam cudownego synka, ktorego kocham nad zycie :) I tylko on sie dla mnie liczy

A my mamy malutki problem, bo okazalo sie ze moj pracodawca nie zglosil Mikolaja do ZUSu, wiec teoretycznie nie jest on ubezpieczony;/ i przez to cofneli nas z rehabilitacji... Pech chcial ze teraz akurat mojego pracodawcy nie ma w kraju i nie moze mi podpisac druku zgloszenia czlonka rodziny do ZUSu... A jutro kolejna rehabilitacja i do tego czasu juz wszystko mialo byc zalatwione;/ Wiec trzymajcie kciuki, zeby jakims cudem jednak nas przyjeli....

Po sugestiach innych moderatorek podpinam wasz wątek pod codzienne rozmowy i prosze o pisanie w nich .Jeszcze raz przypominam o regulaminie jaki panuje na BB,który jest przez was łamany oraz o funkcji edycji i pisaniu posta pod postem,który bezprzerwy jest przez niektóre forumowicz-ki łamany

reklama
Do góry