reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam moze nie naleze do samotnych rodzicow ale czuje sie samotna dlatego tez sie przylaczam do rozmowy... Mam dzis piekielny humor w dodatku moje dzieci probuja wyprowadzic mnie z rownowagi do konca i powoli im sie to udaje.... A na dodatek najmlodszy nie przestaje plakac a ja sama w domu i zaraz go udusze :D

ja wczoraj miałam podobny dzień
najchętniej wysłałabym ich w kosmos wczoraj :-D
widać coś musiało byc w powietrzu

ale po wczorajszych wybuchach płaczach dziś jest lepiej

u mnie tez dzis piękne słoneczko świeci fajna odmiana po wczorajszym deszczowym dniu

Wiatam i ja.U nas też dzisiaj piękne słoneczko świeci.A ja od rana mam bojowe nastawienie.Mam telepawke w środku.Wszystko mnie drażni i denerwuje.Robiłam małej wyniki.Poszłam po nie do przychodni i okazuje się,że ich nie ma- zaginely.W poniedzialem mam być z Julką u alergologa .Musze je mieć ze sobą.Narobiłam rajbachu bo jak mogą coś zagubić.Po aferze wyniki się znalazly,a już myślałam,że będe musiała odwołać wizyte.Tak mnie tym wkurzyły,że hej.

Cześć Mamciu - nie dziwię się że wkurzyłaś i teraz masz nerwa.... Ja podobnego miałam jakieś pół roku temu - kiedy przenosiłam się do medicoveru skserowałam całą swoją starą dokumentacją i wraz z rentgenami i innymi badaniami przekazałam od centrali i co kiedy były mi potrzebne okazało się że 2 lata badań w dupę strzelił - wszystko zgubili wszyściusieńko - byłam taka zła że myślałam że pozabijam recepcjonistki - niestety dokumentacja się nie znalazła.... najbardziej szkoda mi prześwietleń - bo tego nie jestem w stanie odtworzyć. Ostatnio do mnie dzwonili kiedy mogą się spodziewać dokumentów bo dyrektor archiwum sam chce się tym zająć powiedziałam że nie zobaczą ani karteczki ani liścika i mogą mnie pocałować....

Najprościej powiedzieć że czegoś nie ma - że się zgubiło że ty czegoś nie dopełniłaś i to twoja wina. W związku z tym że robię ostatnio bardzo dużo badań i muszę mieć informacje o wynikach tak by pokazać specjalistą muszę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik - ostatnio robiłam dobową zbiórkę moczu (przez 24 h zbierasz siku do słoików, mieszasz całość i wlewasz do kubeczka który dajesz do analizy - bardzo fajna zabawa :dry:) i przyszłam do przychodni po wyniki - dowiedziałam się że w ogóle nie robiłam takich badań, trochę się wkurzyłam ale jeszcze na spokojnie poszłam do punktu pobrań i tam znalazły że robiłam badania ale wyniki się zgubiły - to już mnie wkurwiło zrobiłam małą zadymę i wyniki się znalazły....

A swoją drogę mam nadzieję że u Julci będzie wszystko w porządku i to nic przewlekłego.

To zawsze mnie zadziwiało w instytucjach - ten kompletny brak odpowiedzialności za swoje czyny. Gdybym ja w pracy zgubiła jakieś dokumenty to by mnie szef zjadł a tu nic zero stresu nie ma i już - proszę powtórzyć to twoja odpowiedzialność

Witam drogie Panie a mi dzis humorek lekko dopisuje :))) Wlasnie siedze w pracy i pije kawke dlatego tylko na chwile wpadlam do was ale wieczorem po 20 nadrobie. Jutro wybieram sie na zakupy z okazji moich jutrzejszych urodzin (wkoncu dla siebie a nie tylko dla dzieci) <egoistka> <lol> ale znajac mnie pewnie kupie cos tym szkrabom a sobioe pare majtek hihihi. Odezwe sie wieczorem trzymajcie sie dziewczyny i nie stresujcie sie tak w naszych przychodniach urzedach bankach itd zawsze byl pierd.... jest i bedzie

Wiesz ja też tak myśle,gdyby to człowiek czegoś zaniedbał to hohoho,ale im wolno.Nie wiem co z Julą martwie się bo strasznie kaszle

Kompletnie się na tym nie znam - mam nadzieję że to np. zbyt suche powietrze albo inna pierdoła którą można szybko wyleczyć / zmienić.

Witam drogie Panie a mi dzis humorek lekko dopisuje :))) Wlasnie siedze w pracy i pije kawke dlatego tylko na chwile wpadlam do was ale wieczorem po 20 nadrobie. Jutro wybieram sie na zakupy z okazji moich jutrzejszych urodzin (wkoncu dla siebie a nie tylko dla dzieci) <egoistka> <lol> ale znajac mnie pewnie kupie cos tym szkrabom a sobioe pare majtek hihihi. Odezwe sie wieczorem trzymajcie sie dziewczyny i nie stresujcie sie tak w naszych przychodniach urzedach bankach itd zawsze byl pierd.... jest i bedzie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH URODZIN - ABY SIĘ SPEŁNIŁO WSZYSTKO O CZYM MARZYSZ.
Co do zakupów to też tak mam że idę sobie coś kupić a wracam z rzeczami dla małej.... kup sobie coś więcej niż tylko majtki..... no chyba że będzie to jakiś czadowny komplet z victoria secret albo trumpfa:tak:;-)

reklama
czesc dziewczyny i witam nowe mamy
a ja na chwilke sie przywitac,moze jutro bede miala wiecej czasu i jak siora wyjedzie,ale to jeszcze z 2,3 tyg,bo nie mam jak na kompa spokojnie wejsc
chodzi mi po glowie jakas zapiekanka makaronowo-ziemniaczana,musze poszukac przepisu na necie:tak:

Do góry