reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

CZECHOW dziekuje za zyczenia :)
A co do zakupow to i tak pewnie nie kupie tego co planowalam bo jak moge odmowic moim szkrabom czegos... chociaz maja wiecej rzeczy niz ja :) ich szafa sie nie domyka a i tak czesc rzeczy jest spakowana w wielka walizke i czeka na czasy w ktorych beda dobre dla nich a ja mam jedna skromna poleczke :)

reklama
Fioletka gratulacje jak ci sie udalo zmienim nazwisko dziecku bo ja o to walcze i nic... :(
mamaJulci dobra nazwa ciasta :p Ja tez mam pelno prania a wody nie mamy do wieczora bo jakis cholerny remont jest... :( tragedia

już od samego czytania ślinka mi cieknie :tak:

Fioletka gratki

IZULKA wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń a najbardziej tych najmniejszych :-)

dzien dobry
Fioletka gratki wielkie, to amsz problem z glowy.
ja mam zakupy zaliczone, pranie sie wypralo, suszy sie , kolejne czeka...
o tygodniowym proasowaniu nie wspomne...
Mamciu podeslij troche tego ciasta:)

sprztanie cos mi dzis nie idzie... musialabym naladowac akmulatory sloncem... a nawet na soalr nei chce mi sie wyjsc...

czesc.u mnie rodzice poszli na imieniny,wiec mam dwie na glowei,jedna juz spi wiec spoko
Mamcio ciasto fajne,tylko roboty troche,ja myslalm,abyna srodenie zrobic twojej salatki z zupek chinskich

Izulka wszystkiego najlepszego:-D:-D,chcialabym miec te twoje 23 latka

reklama
cześć

w weekend mnie nie było - bo w sobotę zaliczyłam szkołę a w niedzielę cały dzień leżałam w łóżku - w szkole nie byłam - powód złe samopoczucie... w niedziele o jakiejś 4 rano zemdlałam i to 2 razy :-( na badania się wybieram bo to nie jest normalne.

Do góry