reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
moja z dziecmi je zdecydowanie wiecej niz w domu, no i je rzeczy ktorych w domu sie nie dotknie co mnei bardzo cieszy.
nadrabia nabial, ktoregow domu juz praktycznie wcale nei chce.
no i rpzytyla troche odkad chodzi do przedszkola:)

hey

ja marzyłam o chwili kiedy sie zacznie przedszkole a ja nie będę musiała tyle gotować :zawstydzona/y:
wiecie że nie lubie :cool2:

u mnie ma być jutro śnieg normalnie mnie to przeraża !

Witam :-) oczywiście wymiękłam ... nie wiem teraz ta zima urodziny Niny święta ... chce spróbować ... chce i już :-p nawet jak mam popełnić błąd to trudno na wiosnę i tak będzie się łatwiej rozstać jak coś ...

Moja mama dzisiaj przyszła i ... kupiła małej pieska na roczek :dry: yorka taki tyciulki ma 2 miesiące :-p ale trochę się wkurzyłam bo my z Kubą chcieliśmy kupić właśnie na roczek Ninie mopsa a cała moja rodzina na czele z mamą że to bardzo głupi pomysł kupować psa itp itd ... aż mnie odwiedli od tego pomysłu a teraz mama mi z yorkiem przyszła :dry: bo okazja od znajomych za 500zł z rodowodem itp...

U nas dzisiaj już śnieg padał ... ale z rana a teraz to już śladu po nim nie ma tylko błoto i kałuże ... nienawidzę jesieni :dry:

czesc,
dawno nie zagladalam :-)
femme- mysle ze to dobra deyzja, czytalam twoje posty wczesniej i mysle ze slusznie robisz dajac ojcu dziecka szanse. przynajmniej bedziesz miala czyste sumienie a jak nie wyjdzie.. trudno,widocznie tak mialo byc.
mi ostatnio czas leci szybciej, staram sie nie myslec o ex, zajmuje sie byle czym zeby tylko nie wspominac. i powiem wam ze jest dobrze :tak:
zapisalam sie na studia, chodze z mala na basen, na rehabilitacje, niedlugo bedzie chrzest małej, ide na wesele, wiec swiat sie kreci ;-)
na weekendy przyjezdza tesciowa wiec ja mam troche czasu dla siebie.
ehh, kurcze dopiero teraz odbijam sobie ostatnie dlugie miesiace kiedy zajmowalam sie Marika NON STOP.. :tak::tak::tak:
pozdrawiam was
olakalisz- co u ciebie?? :-)

Ostatnia edycja:
Byłam dziś na randce...masakra...facet odpadł dla mnie już na starcie...witamy się , a on podaje mi brudną rękę...może jestem przewrażliwiona ale wydaje mi się , że należy dbac o swój wizerunek...nie liczą się markowe ciuchy , zasobnośc portfela czy wygląd...ale czystośc to podstawa....to była teksańska masakra piłą mechaniczną :-)

reklama
Do góry