reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam,

Która mówiła że dziś będzie padał u nich śnieg.... chyba Baśka.... niestety dotarło i do mnie - normalnie mam śnieżycę...... a ja nie mam dla malej butów...ech...

reklama
Byłam dziś na randce...masakra...facet odpadł dla mnie już na starcie...witamy się , a on podaje mi brudną rękę...może jestem przewrażliwiona ale wydaje mi się , że należy dbac o swój wizerunek...nie liczą się markowe ciuchy , zasobnośc portfela czy wygląd...ale czystośc to podstawa....to była teksańska masakra piłą mechaniczną :-)
:szok: :-D :sorry:
Witam,

Która mówiła że dziś będzie padał u nich śnieg.... chyba Baśka.... niestety dotarło i do mnie - normalnie mam śnieżycę...... a ja nie mam dla malej butów...ech...

:tak::tak::tak:
u mnie pod oknem nawet drzewo z korzeniami wyrwsało pod cięzarem śniegu
ale powiem wam że jak wyszłam to miałam banana na twarzy bo fajny ten śnieg :cool2: narazie ;-)

FAMME FATAL trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak:

i u nas pogoda istnie zimowa ehhh:cool2:

Olakalisz jeszcze pewnie trochę rozczarować będzie zanim trafisz na tą drugą połówkę ale nie przejmuj się;-) nie wszyscy faceci są tacy no ale ten to przesadził i to konkretnie:sorry:

dzięki agutka wielkie:tak:
ja jeszcze urzęduję w domku z małolatkiem a na 14 idziemy na pracowy obiadek:tak:

olkakalisz - przyjdzie czas i odpowiedni facet się zjawi ----------- brudnych łap nie komentuję:sorry:

marta chcesz powiedziec ze w gorzowie pada snieg:szok:

femme fatal - ja również jestem zdania ze lepiej załowac ze się coś zrobiło niż załować ze się czegoś nie zrobiło--- jezeli nie jest Ci obojętny to warto dać szansę:tak: wiem to:tak:

aaa ola - widzę ze postępy u oliwki w spaniu - gratuluję - widzisz--- wszysto się ułoży:tak:

zara wiozę małego do pani

hana i od nas najlepszego w tak ważnym dniu:-)

śniegu nie ma ale zimnica niesamowita, my w domu siedzimy ehhh:confused2:
najgorszy to wiatr:cool: za to jest słoneczko więc chandra nie dopada;-)

witam z kafka :-)

alez ja wam zazdroszcze tego sniegu - ciekawe czy w listopadzie tez bedzie (na 4 dni przylatuje :rofl2:)

auto mi padlo (rozrusznik jak mniemam) - wiec mam delikatny stres...

zmykam po mloda :-)

reklama
witam

Hana wszystkiego najlepszego:)
my dzis w domkuw czesniej bo panie w przedszkolu tez chcialy miec swieto.

u nas od rana wieje paskudnie i pada snieg z deszczem.
dobrze ze przepralam mlodej zimowa kurtke.

Do góry