reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Czechow ja tez sadze ze osmiornica by jej sie spodobala,ale jak narazie musi poczekac.

Niunia odpoczywaj sobie dzis:) :)
ja juz wlaczylam piekarnik, zaraz miesko bede robic, zjemy obiadek i obiecalam malej sale zabaw.
na ranie ryzuje cos na tablicy wiec mam wolne:)
milego popoludnia dziewczyny:)

reklama
eh był wczoraj u mnie na noc dzisiaj specjalnie na 15 poszedł do pracy pół nocy się na mnie patrzał z bananem na twarzy i głaszcząc mnie po głowie mówiąc że jest taki szczęśliwy że może koło mnie leżeć i że nie chce rozmawiać że chce zapomnieć o całym świecie i cieszyć się tylko tą chwilą ... rano kochany dalej mówi że chciał by wrócić tylko na tym mu teraz zależy że on nie wie czemu tak się dzieje co jakiś czas że są takie problemy u nas bo zależy mu na nas najbardziej na świecie ... wyszedł do pracy co chwilę dzwoni piszę że nie chce mu się tam siedzieć i żebym sprawdziła co w tv będzie że nakupuje słodkości i będziemy sobie film oglądać ... nie wiem co mam robić napisałam mu o swoich wątpliwościach o tym że się boje że nie wiem co do niego czuje już nawet po tym wszystkim i że nie czuje się przy nim bezpieczna ... póki co milczymy wieczorem pewnie przyjdzie to pogadamy ...

A i jeszcze jedno co mnie męczy to że Nina pierwszy raz od miesiąca chyba tak spokojnie spała całą noc ... chyba czuła jego obecność ...

femme - wiem z wlasnego doswiadczenia, ze niedopowiedzenia (czyli poogladajmy wspolnie film, popatrzmy na siebie itp itd) niczego nie rozwiaza... bo problem jest i trzeba go naswietlic, przeanalizowac i usunac... inaczej wroci, predzej czy pozniej :-(
moja mloda tez w nocy teraz niespokojna... tym bardziej, ze z opiekunka (zna i lubi ta dziewczyne) zostaje :-(

bylysmy na basenie - jutro tez idziemy :-)

Femme fatale czasem warto dac drugą szansę , ale z drugiej strony nie warto robic nic wbrew sobie i na siłę - decyzja należy do Ciebie , przemyśl dokładnie za i przeciw , to Twoje życie i nikt nie prawa narzucac Ci co masz robic , jakąkolwiek decyzję podejmiesz miej na uwadze dobro dziecka i swoje własne.

Mamo Julci to ja poprosze sloenczko.
Agutka moze poznij nie bedzie padac...
posprztalam, obaidek mam rpzygotowany i zaczynam sie nudzic
jeszcze tylko rpanie musze powiesic jak sie wypierze

reklama
My w niedzielę we Trójkę też trochę nazbieraliśmy grzybków. :-) I nawet 2 sówki. ;-)

Ola,oby! ;-)

Ja też już mam posprzątane,obiad gotowy,a pranie kończy się prać. ;-)

Do góry