reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Aaa,no to będziesz miała z głowy. ;-) We wtorek będę o Tobie myślała,jak będę jechała po G. . :-) On o tym,oczywiście nie wie - myśli,że autem przyjedzie tylko Jego szwagier. :cool2: :-D :-p

Dobry wieczor:-)
Phantas,Natka udanych walentynek:-)
Cara ciekawe jaka ty bylas na poczatku?,daj czas dziewczynie
Agutka super niespodzianke zrobilas G:tak:
Olka bede mocno trzymac kciuki 17 i 19:tak:
No i wszystkie poszly spac,to ja tez uciekam,dobranoc wszystkim i do jutra.

Olka ja tez zaciskam kciuki, napewno pojdzie po twojej mysli, w koncu jest jakas sprawiedliswosc na tym swiecie:tak:

a ja witam niedzielnie, Niko spal 15 i pol godzin od wczoraj:szok:
a ja jakas niewyspana...

Ja akurat jestem osoba rozgadana. Mam właściwe podejście do klientów. I dlatego odrazu byłam zapewniona przez szefostwo że mam umowę. Ona, sie nie nadaje do pracy gdzie jest kontakt z ludźmi. Spróbuje ja troche rozruszać. Moze mi sie uda. ;) przy mnie ciezko siedzieć cicho

reklama
Cześć wszystkim. ;-)

U Nas ciężka nocka - Zuzia obudziła się o 3 z kaszlem,dałam Jej syropek,dotknęłam,a Ona była gorąca,jak rozżarzony węgiel! :szok: Szybko Ibum,no i o 5 zasnęła,jak Jej trochę ta gorączka zeszła. Ło matko,żeby to nie było nic poważnego...

Z tego,co mi napisano,to
Tafi powinna mieć już opcję moderatorki. :-D Tylko,kurcze,nie widzę tego u niej pod nickiem. :baffled: Tafi,sprawdzaj! :-p

Martka,a do Ciebie zaraz PM`a napiszę. :cool2: :-p

Ola,powiedz mi,jak u Was wygląda sprawa z pieluchami w przedszkolu? Jest wymagane,żeby dziecko ich nie nosiło?

Ok,mykam do Mojej Księżniczki. :-) Później zajrzę. ;-)

Do góry