reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ola,u Nas tak sypało,że świata widać nie było. :baffled: Więc sobie darowałyśmy i siedziałyśmy w domku. :tak: Ale też było fajnie. :-D
A tak w ogóle,to mamy te puzzle z allegro - polecam - naprawdę super sprawa! Zuzi baaardzo przypadły do gustu. :-) :-) :-)

reklama
Agutka my narazie zabawek nie kupujemy, i tak zblizaja sie irodizny, wiec troche rzeczy przybedzie:)

u nas za domem, gdzie w zime nikt nie wychodzi bylo dzisiaj do kolan sniegu:)

Marta,takie o :-D :

PUZZLE 3,4,5,6,7 FARMA - Zwierzęta NOWOŚĆ - HIT (541318944) - Aukcje internetowe Allegro

A takie coś w ogóle pojawiło się dzisiaj w naszej lubuskiej gazecie. :-D :-p

50059907ev8.jpg

super te puzle, tez sobie zamowimy jak wplynie gotowka;-)

a zyczenia super!! tez tak chce:-) pewnie byl mega szczesliwy!!
wy to zawsze macie jakies fajne pomysly;-)

Martuś,G. o mało się nie poryczał. :sorry2: Slyszalam załamanie Jego głosu w telefonie. :sorry2: Bo się nie spodziewał. :-D A ja tak cicho,jak myszka siedziałam i nic nawet o tym nie napominałam. :-D

Ola,oj musi! Musi i jakby nie było,to będzie lepiej! :tak:

ja tez tak chce, G. to ma szczescie ze was ma:tak:
no i to dowodzi ze jednak niespodzianki sa najlepsze, ja zawsze wole nie wiedziec o czyms choc ta ciekawosc mnie zabija:-D

ok laseczki, ja zmykam na film, dobrej nocki zycze!!!!

Martuś,ja też tak mam z tymi niespodziankami i ciekawością,hahaha. :-D :-D :-p :zawstydzona/y:
Mam nadzieję,że G. też doceni,że Nas ma. :tak: ;-) :-) :tak:
Miłego filmowania! ;-)

reklama
dobarnoc Martucha.
Agutka fakt, teraz juz bedzie lepiej bo juz jest jakis krok do przodu.

dzis walentynki... a ja wlasnie sobie przygotowauje dokumenty na rozprawy...

Do góry