reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzien dobry
ale przymrozilo w nocy:szok:jak by nie w irlandii:baffled:
ide kawke zrobic,bo maly sie bawi klockami:-Djak milo teraz niemusze caly czas zajmowac mu czasu bo sam juz sie umie zabawic:tak:ale powiem wam ze czasami mi brakuje takiego malutkiego Kacpereka co moglam przytulic,a teraz taki dzikusek jest:sorry2:hehe dobra ide po kawe

Cześć. Jestem tutaj pierwszy raz:-) Mamą zostałam nie całe 4 miesiące temu. Od początku wiedziałam że mała będzie miała tylko mnie bo tatuś uciekł z krzykiem jak się tylko dowiedział że będzie dziecko. Potem parę razy zmieniał zdanie i nawet 2 razy odwiedził Lenkę, ale w końcu zrezygnował bo jest jeszcze młody i inne takie. Ja mam cudowną córeczkę tylko czasem ciężko radzić sobie samej. Ale jakim by nie był (tatuś) nie odpowiedzialny i niedojrzały to zawsze będę mu wdzięczna za mojego szkraba. Pozdrawiam

Martuchaa czyżby Nikolasek wczoraj obchodził swoje drugie urodziny?

Dla Twojego synusia :)

Załączniki

• misie-obrazki-30.jpg
    misie-obrazki-30.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 35
reklama
witam dziewczyny:)
Elcia witamy w naszym gronie:)
zaglodaj do nas jak najczesciej.
a co do nieodopwiedzialnych tatusiow, to chyba prawie kazda z nas przez to przechodzila.

u nas nocka byla fatalna, mala dwa razy wymiotywala, ogolnie rano znow wstala lewa noga, mowila ze boli ja buzia tzn. gardlo.
wiec poszlysmy do lekarza, i niby nic jej nie ma, mam ja tylko doleczyc po antybiotykach a kolejna kasa w aptece poszla.

Cara czy ty kiedsy dasz sobie spokoj z tym M???

DZIEWCZYNA ZMADRZEJ WKONCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SORY ALE JAK DLA MNIE KONTAKTOWANIE SIE Z NIM TO GLUPOTA!!
I OSTATNIA RZECZA JAKA BY MNIE INTERESOWALA TO TO KTO MI WPALCA PIENIADZE, WAZNE ZE ALIMENTY SA!!

Do góry