reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzien dobry
ale przymrozilo w nocy:szok:jak by nie w irlandii:baffled:
ide kawke zrobic,bo maly sie bawi klockami:-Djak milo teraz niemusze caly czas zajmowac mu czasu bo sam juz sie umie zabawic:tak:ale powiem wam ze czasami mi brakuje takiego malutkiego Kacpereka co moglam przytulic,a teraz taki dzikusek jest:sorry2:hehe dobra ide po kawe

Cześć. Jestem tutaj pierwszy raz:-) Mamą zostałam nie całe 4 miesiące temu. Od początku wiedziałam że mała będzie miała tylko mnie bo tatuś uciekł z krzykiem jak się tylko dowiedział że będzie dziecko. Potem parę razy zmieniał zdanie i nawet 2 razy odwiedził Lenkę, ale w końcu zrezygnował bo jest jeszcze młody i inne takie. Ja mam cudowną córeczkę tylko czasem ciężko radzić sobie samej. Ale jakim by nie był (tatuś) nie odpowiedzialny i niedojrzały to zawsze będę mu wdzięczna za mojego szkraba. Pozdrawiam

Martuchaa czyżby Nikolasek wczoraj obchodził swoje drugie urodziny?

Dla Twojego synusia :)

Załączniki

• misie-obrazki-30.jpg
    misie-obrazki-30.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 32
reklama
witam dziewczyny:)
Elcia witamy w naszym gronie:)
zaglodaj do nas jak najczesciej.
a co do nieodopwiedzialnych tatusiow, to chyba prawie kazda z nas przez to przechodzila.

u nas nocka byla fatalna, mala dwa razy wymiotywala, ogolnie rano znow wstala lewa noga, mowila ze boli ja buzia tzn. gardlo.
wiec poszlysmy do lekarza, i niby nic jej nie ma, mam ja tylko doleczyc po antybiotykach a kolejna kasa w aptece poszla.

Cara czy ty kiedsy dasz sobie spokoj z tym M???

DZIEWCZYNA ZMADRZEJ WKONCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SORY ALE JAK DLA MNIE KONTAKTOWANIE SIE Z NIM TO GLUPOTA!!
I OSTATNIA RZECZA JAKA BY MNIE INTERESOWALA TO TO KTO MI WPALCA PIENIADZE, WAZNE ZE ALIMENTY SA!!

Do góry