reklama
a kto tym razem dał Adasiowi tel do zabawy
widze że nie uczysz sie na błedach
i daj sobie wreszcie spokój z tym człowiekiem
po poprzednim zalaniu i naprawie telefon wysiadl juz na dobre
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dzien dobry z kawusia:-)
Dzien dobry
ale przymrozilo w nocyjak by nie w irlandii
ide kawke zrobic,bo maly sie bawi klockamijak milo teraz niemusze caly czas zajmowac mu czasu bo sam juz sie umie zabawicale powiem wam ze czasami mi brakuje takiego malutkiego Kacpereka co moglam przytulic,a teraz taki dzikusek jesthehe dobra ide po kawe
ale przymrozilo w nocyjak by nie w irlandii
ide kawke zrobic,bo maly sie bawi klockamijak milo teraz niemusze caly czas zajmowac mu czasu bo sam juz sie umie zabawicale powiem wam ze czasami mi brakuje takiego malutkiego Kacpereka co moglam przytulic,a teraz taki dzikusek jesthehe dobra ide po kawe
Cześć. Jestem tutaj pierwszy raz:-) Mamą zostałam nie całe 4 miesiące temu. Od początku wiedziałam że mała będzie miała tylko mnie bo tatuś uciekł z krzykiem jak się tylko dowiedział że będzie dziecko. Potem parę razy zmieniał zdanie i nawet 2 razy odwiedził Lenkę, ale w końcu zrezygnował bo jest jeszcze młody i inne takie. Ja mam cudowną córeczkę tylko czasem ciężko radzić sobie samej. Ale jakim by nie był (tatuś) nie odpowiedzialny i niedojrzały to zawsze będę mu wdzięczna za mojego szkraba. Pozdrawiam
natka86
mamusia Zosieńki
dzien dobry.
elcia witaj i zaglądaj tu cześciej,dziewczyny są ekstra i wiele im zawdzięczam więc napewno się tu odnajdziesz:-)
elcia witaj i zaglądaj tu cześciej,dziewczyny są ekstra i wiele im zawdzięczam więc napewno się tu odnajdziesz:-)
K
konto usuniete
Gość
czesc:-)
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam dziewczyny
Elcia witamy w naszym gronie
zaglodaj do nas jak najczesciej.
a co do nieodopwiedzialnych tatusiow, to chyba prawie kazda z nas przez to przechodzila.
u nas nocka byla fatalna, mala dwa razy wymiotywala, ogolnie rano znow wstala lewa noga, mowila ze boli ja buzia tzn. gardlo.
wiec poszlysmy do lekarza, i niby nic jej nie ma, mam ja tylko doleczyc po antybiotykach a kolejna kasa w aptece poszla.
Cara czy ty kiedsy dasz sobie spokoj z tym M???
DZIEWCZYNA ZMADRZEJ WKONCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SORY ALE JAK DLA MNIE KONTAKTOWANIE SIE Z NIM TO GLUPOTA!!
I OSTATNIA RZECZA JAKA BY MNIE INTERESOWALA TO TO KTO MI WPALCA PIENIADZE, WAZNE ZE ALIMENTY SA!!
Elcia witamy w naszym gronie
zaglodaj do nas jak najczesciej.
a co do nieodopwiedzialnych tatusiow, to chyba prawie kazda z nas przez to przechodzila.
u nas nocka byla fatalna, mala dwa razy wymiotywala, ogolnie rano znow wstala lewa noga, mowila ze boli ja buzia tzn. gardlo.
wiec poszlysmy do lekarza, i niby nic jej nie ma, mam ja tylko doleczyc po antybiotykach a kolejna kasa w aptece poszla.
Cara czy ty kiedsy dasz sobie spokoj z tym M???
DZIEWCZYNA ZMADRZEJ WKONCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SORY ALE JAK DLA MNIE KONTAKTOWANIE SIE Z NIM TO GLUPOTA!!
I OSTATNIA RZECZA JAKA BY MNIE INTERESOWALA TO TO KTO MI WPALCA PIENIADZE, WAZNE ZE ALIMENTY SA!!