reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

BasiaJ bardzo łatwy przepis, lubię takie, i te racuchy o dziwo są nie takie lejące, tylko rosną na patelni i są takie konkretne :-),co bardzo mi się spodobało, bo my nie lubimy nijakich konsystencji potraw.
Czytałam sporo przepisów na placuszki bananowe, niektóre są z mlekiem, ja wybrałam ten, bo miałam w domu wszystkie składniki akurat ;-).

reklama
bardzo dziękuję za życzonka :-)

mnie boli gardło , prawy węzeł :-( śliny nie mogę przełykać , chyba sobie antybiotyk zapodam :crazy:

CARA już rzuciłaś pracę czy jeszcze sie wachasz ? a jak na ten pomysł zaopatruje sie rodzina ?
swoją drogą jak noce Adaś ma takie kiepskie to cięko będzie Wam się spokojnie dotrzeć , facet zmęczony po całym dniu nauki i pracy w nocy chciałby odpocząc a to nie będzie takie łatwe in szybko mogą zaczać się nieporozumienia

więcej nie pamiętam :happy:

Nocki ostatnio byly ok - Tylko ta dzisiaj taka katastroficzna...
A praca mnie juz ostro wkur....

Cara a jak rodzina na to zareagowała?? ciesza sie?? zdecydowałas na 100 procent juz?? wzięłaś wszystkie za i przeciw?:confused:

Moje zycie wiec sie nie wtracaja - tylko mama oczywiscie zdania ze sobie sama nie poradze z Adasiem i z prowadzeniem domu ;-/...
Taaaa nie ma to jak wiara we wlasne dziecko :-/...
Decyzja jeszcze nie podjeta - niech W zdobywa serce malego. Wtedy podejme ostateczna decyzje

reklama
Do góry