reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczór - ja na chwileczkę.

Kapusta z grochem wyszła pyszna, właśnie czekam aż ostygnie. P pojechał sobie na loda do MC'a :dry:

Na jutro wzięłam sobie wolne, ale dopiero jutro powiem Wam dlaczego :-):-):-)
Od rana już mnie nie ma w domu i jeżdżę po całym mieście.

Tylko bez domysłów różnych proszę - żadne dzieci, zaręczyny czy "kocham".

papa

reklama
ja już mam cisze...
Oli chce oczywiście wykorzystac, ze Tomka nie ma i bryka w łóżku godzinę a po 1,5 h puka do drzwi z góry...cfaniaczek mały, ale teraz jestem pewna, ze słodko śpią, cała trójeczka.

Hi...

tafojka ty jestes szczupła wiec mozesz jesc kolacje o tej godzinie:baffled::confused: ja nie:wściekła/y::no:
phantas co ty taka tajemnicza? nie zasne przez ciebie:happy2: (bede myslec o co ci chodzi)

olka czego szukasz na allegro???:rofl2:;-)

niunia a mi wlasnie dzisiaj sie skonczyło@:tak:
ufff...

basia jak tam? juz błoga cisza nastała?;-)

reklama
Do góry