reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej...
Macie pomysl na przekaski na impreze? bo jestem w totalnej kropce a musze cos zrobic na dzisiaj :-/
Byle szybko i w miare tanio ;-)

reklama
Na szczecie w pore go odstawilam i wszystko sie dobrze skonczylo:-)A teraz juz uciekam sprzatac bo jakos przy tym laptopie czas tak szybko ucieka:rofl2::eek:Dori fajnie ze sie odezwalas buziaki dla Bruna:-)odwiedzaj nas jak tylko bedziesz miala czas;-)

ja mam dobry patent na "zawijaski" - kostka zoltego sera - zetrzec na tarce, do tego przetarty czosnek (duuuzo czosnku) i sloiczek majonezu, albo i dwa, bo ser bardzo "pije", i taka mase zawija sie w plastry szynki (najlepiej takie kwadratowe, szynki konserwowej, albo z bloku) zeby sie nie rozlazilo i dobrze jadlo, to przebija sie wykalaczka... jeszcze nigdy ani jeden zawijasek nie zostal :)

ja mam dobry patent na "zawijaski" - kostka zoltego sera - zetrzec na tarce, do tego przetarty czosnek (duuuzo czosnku) i sloiczek majonezu, albo i dwa, bo ser bardzo "pije", i taka mase zawija sie w plastry szynki (najlepiej takie kwadratowe, szynki konserwowej, albo z bloku) zeby sie nie rozlazilo i dobrze jadlo, to przebija sie wykalaczka... jeszcze nigdy ani jeden zawijasek nie zostal :)

Pomysle , pomysle - czekam na dalsze pomysly :-)

ja musialam zalozyc majtki sciagajace, bo mnie od wczoraj duma rozpiera - moje dziecie zaczelo sie obracac z plecow na brzuch :D
:-):-):-) gratulacje

a ja wstalam niedawno - i umieram... czekam na goraca cherbate i probuje sobie przypomniec jak to jest byc zdrowym...

dori - swietny ten przepis na zawijaski :tak:

Hallllllllllllllllo co tu sie dzieje:-(cisza jakas nastala?ja zrobilam gyrosa,teraz bede smazyc racuchy, ktore robie od tygodnia:zawstydzona/y:a mlody spi;-)

Ja jak sie okazuje nigdy nie dostaje tego co chce.
Mial byc wieczor z facetem i znajomymi - jest jedno wielkie g...

Facet pojechal bo go wezwali do pracy ;-/... czyli siedzi w Poznaniu :-)...

Swoje wyryczalam, i zastanawiam sie PO CHOLERE PCHAM SIE W ZWIAZEK Z KIMS KOGO NIGDY NIE BEDZIE OBOK BO MIESZKA 60 KM STAD!!!!!

reklama
Cara ale to chyba nie jego wina ze musi jechac do pracy,a w przyszlosci jak myslicie powaznie o zwiazku wkoncu razem zamieszkacie i kiedys napiszesz tu ze moglby gdzies wyjechac...:-D:sorry:nie lam sie jeszcze cale zycie przed wami;-)

Do góry