reklama
Na szczecie w pore go odstawilam i wszystko sie dobrze skonczylo:-)A teraz juz uciekam sprzatac bo jakos przy tym laptopie czas tak szybko uciekaDori fajnie ze sie odezwalas buziaki dla Bruna:-)odwiedzaj nas jak tylko bedziesz miala czas;-)
ja mam dobry patent na "zawijaski" - kostka zoltego sera - zetrzec na tarce, do tego przetarty czosnek (duuuzo czosnku) i sloiczek majonezu, albo i dwa, bo ser bardzo "pije", i taka mase zawija sie w plastry szynki (najlepiej takie kwadratowe, szynki konserwowej, albo z bloku) zeby sie nie rozlazilo i dobrze jadlo, to przebija sie wykalaczka... jeszcze nigdy ani jeden zawijasek nie zostal
ja mam dobry patent na "zawijaski" - kostka zoltego sera - zetrzec na tarce, do tego przetarty czosnek (duuuzo czosnku) i sloiczek majonezu, albo i dwa, bo ser bardzo "pije", i taka mase zawija sie w plastry szynki (najlepiej takie kwadratowe, szynki konserwowej, albo z bloku) zeby sie nie rozlazilo i dobrze jadlo, to przebija sie wykalaczka... jeszcze nigdy ani jeden zawijasek nie zostal
Pomysle , pomysle - czekam na dalsze pomysly :-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja tez ide konczyc pozadki bo pozniej chce mala do sali zabaw wziac.
milego popoludnia dziewczyny
milego popoludnia dziewczyny
:-):-):-) gratulacjeja musialam zalozyc majtki sciagajace, bo mnie od wczoraj duma rozpiera - moje dziecie zaczelo sie obracac z plecow na brzuch
a ja wstalam niedawno - i umieram... czekam na goraca cherbate i probuje sobie przypomniec jak to jest byc zdrowym...
dori - swietny ten przepis na zawijaski
Ja jak sie okazuje nigdy nie dostaje tego co chce.
Mial byc wieczor z facetem i znajomymi - jest jedno wielkie g...
Facet pojechal bo go wezwali do pracy ;-/... czyli siedzi w Poznaniu :-)...
Swoje wyryczalam, i zastanawiam sie PO CHOLERE PCHAM SIE W ZWIAZEK Z KIMS KOGO NIGDY NIE BEDZIE OBOK BO MIESZKA 60 KM STAD!!!!!
Mial byc wieczor z facetem i znajomymi - jest jedno wielkie g...
Facet pojechal bo go wezwali do pracy ;-/... czyli siedzi w Poznaniu :-)...
Swoje wyryczalam, i zastanawiam sie PO CHOLERE PCHAM SIE W ZWIAZEK Z KIMS KOGO NIGDY NIE BEDZIE OBOK BO MIESZKA 60 KM STAD!!!!!
reklama
Cara ale to chyba nie jego wina ze musi jechac do pracy,a w przyszlosci jak myslicie powaznie o zwiazku wkoncu razem zamieszkacie i kiedys napiszesz tu ze moglby gdzies wyjechac...nie lam sie jeszcze cale zycie przed wami;-)