reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam sie wieczorkiem:-),wiecie samej sprawy sie nie boje no bo czego sad mnie przeslucha moich swiadkow bo ich tez wezwal.Ale jak on zacznie znow klamac to chyba wyjde z siebie i usiade obok.Ale przy zadawaniu pytan to mu wylapie kazde nawet najmniejsze klamstewko tak ze facet sie zdziwi.
Basiu bardzo ale to bardzo duzo zdrowka dla dzieciaczkow:tak:

reklama
jestem :-)

Mój największy skarb już śpi - od 20.45 - dziś trochę później poszła spać, ale tylko dlatego, że byłyśmy u koleżanki i nam się troszkę zeszło. Ja na plotach a ona bawiła się z jej córeczką. My miałyśmy luzik bo nad nimi czuwał jej mąż :-)

Ja siedzę na kanapie, lapka na kolanach, telewizor gra - jak co niedziela "kryminalne zagadki" i "kości" :-) Niestety dziś sama, bo mój ukochany u w swoim rodzinnym domku śpi.

Jutro do pracy. I kolejny tydzień minął.

Cytat:
Napisał Cara87
3majcie mnie...
Moj byly wlasnie zwyzywal mnie od suk :-|...
Nie wiem za co, ani czemu... :-/...
2 dni temu byly teksty ze nas kocha :-/...
boze jak ja mam dosc tego czlowieka!!
Niech w koncu zniknie z tej planety bo to poprostu wariat!!!!!!!!!!

No nie mogę - a podobno on Ci jest taki "OBOJĘTNY". :baffled: Właśnie widzę,że,chyba,niebardzo. :dry: Weź dziewczyno go konkretnie olej,a nie się przejmujesz jakimiś jego bezpodstawnymi tekstami. :dry: Ocknij się!

I tu się zgadzam z Agutką

U mnie babcia znowu zmienila zdanie i bedzie zostawac z malym - o ile da sobie rade...
A ja i tak ugadalam wszystko z przyjaciolka (notabene - to była dziewczyna ojca Adasia)...
wiec jezeli babci znowu sie odmieni - to mam nianie :-)
maly juz ddzisiaj do niej szedl, zabawki przynosil i si etulil ;-)...

BEDZIE DOBRZE :-D

Co do tego co piszecie - ja wszystko bardzo przyjmuje do siebie i sie tym przejmuje... Taki typ ze mnie

Ostatnia edycja:
Witam sie wieczorkiem:-),wiecie samej sprawy sie nie boje no bo czego sad mnie przeslucha moich swiadkow bo ich tez wezwal.Ale jak on zacznie znow klamac to chyba wyjde z siebie i usiade obok.Ale przy zadawaniu pytan to mu wylapie kazde nawet najmniejsze klamstewko tak ze facet sie zdziwi.
Basiu bardzo ale to bardzo duzo zdrowka dla dzieciaczkow:tak:

najwazniejsze to spokoj
wiesz u mnie dokaldnie tak wygladala sprawa, na poczatku sedzina wylapywala klamstawa a pozneij ja mu zadalam kilak pytan, i tez an temat klamstw i strasznie sie mieszal.

Cara tym twoim ex albo nie wiemczy on wogole jest ex czy dalej razem jestescie to naprawde ja bym sie nie przejmowala

a na slowa kocham z usta kogos takiego to bym chyab tylko smeichem zareagowala...
przeciez mu nie mozna wierzyc!

Oni poprostu mysla ze na tych klamstwach cos zyskaja albo zrobia na zlosc,a itak to wszystko obruci sie przeciwko nich.
Phantas nie mam pojecia czy przyjdzie,moze byc tak ze wogole sie nie stawi skoro bylo mu ciezko odpowiedz napisac to co dopiero do sadu przyjsc(taki wysilek jeszcze biedak sie zmeczy :-D:laugh2::-D)No ale niedlugo sie przekonam.

reklama
Majus bo jest tak ze naszych exow to interesuja tylko sprawy o aleimnty, byle placic jak najmniej, ale te sprawy dotyczace praw do dziecka to juz sa malo wazne, wkoncu oni i tak nie maja z nimi kontaktu

Do góry