reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

:-):-):-)
i ja się witam

dzieciaki sprzedane do moich rodzicow bo i mężu i ja mieliśmy wydawalo ise kupę roboty pappierkowej- czyt. komputerowej... ale zeszło nam szybciej:-) i teraz hurrra cisza w domu i wolne!!!

agutka i phantas w wysmienitych humorkach tylko szkoda ze panowie musieli sobie pojść - co? ale to tez ma swoj urok bo tesknota słodko smakuje:tak:

czesc majus - pisz co u Ciebie...

cara - moze babcia jeszcze zmieni zdanie...
pozdrawiam cieplutko
papa

reklama
Czesc hana u nas po staremu czyli szara codziennnnosc za oknem brzydka pogoda to nawet na spacerek nie udaje nam sie wyjsc.Zaczynam powoli odliczac dni do sprawy o ograniczenie wladzy(mam ja 1 pazdziernika).Pamietam jak w lipcu dostalam wezwanie na sprawe i myslalam sobie tyle jeszcze czasu,a tu juz powoli wrzesien sie konczy i nawet nie wiem gdzie ten czas tak szybko umknol.

u nas tez jakos tak ciemnawo się zrobiło...zaraz chyba lenia dostanę i się poloże na kanapce---alb lepiej nie:-Dbo jeszcze zrobi mi się za dobrze i po dzieciaki nie będzie mi się chcialo jechać:tak:
a czas rzeczywiście szybko leci i zycze Ci majuś zeby było już po:tak:

a u mnie mala demoluje mieszkanko, musze ja czyms zajac, ale u niej sukces to 10 minut zabawy.
chyba ja wywioze do brata, tam siedzi przy kolysce i wpatruje sie wmala.

Majus na sprawie bedzie ok, zobaczysz.
ogolnie to porzadki skonczone, bo przez ostatnie dni nie bylo czasu.

Hana fajne takie lenistwo bez dzieci,nie??
jejku, jakby tak ktos chcial moja wziac na troche....

witam po drzemce :-)

Majuś - ograniczenie władzy to tylko formalność - nie martw się - on się nawet na sprawie pojawić nie musi i na pozew też odpisywać nie musi.

Hana - oj słodka ta tęsknota, słodka - już tęsknię. Nie wiem kiedy się teraz zobaczymy. Na pewno w piątek, w tygodniu małe szanse, ale nigdy nie wiadomo.

3majcie mnie...
Moj byly wlasnie zwyzywal mnie od suk :-|...
Nie wiem za co, ani czemu... :-/...
2 dni temu byly teksty ze nas kocha :-/...
boze jak ja mam dosc tego czlowieka!!
Niech w koncu zniknie z tej planety bo to poprostu wariat!!!!!!!!!!

Oj, Basiu to naprawde bardzo duzo zdrowka dla dzieciaczkow!!

Cara to najwyzszy czas oderwac sie odniego, zmien nr gg, nie odbieraj tel a najlepiej idz do sieci z ktorej masz tel i popytaj o zmaine nr
powinnas sobiedac z nim pokoj.

Phantas napewno w tygodniu spotkasz sie z P:)

Dobry wieczór. :-)

U mnie beda gorsze dni juz niedlugo,tzn przed sprawa bo ten cymbal nie napisal nawet odpowiedzi na moj wniosek i nie wiem czego mam sie z jego strony spodziewac.

Dasz radę! Przecież silna kobitka z Ciebie! :-) :tak: :tak: :tak:

agutka i phantas w wysmienitych humorkach tylko szkoda ze panowie musieli sobie pojść - co? ale to tez ma swoj urok bo tesknota słodko smakuje:tak:

My sobie za długo tęsknić nie pozwalamy,bo widzimy się codziennie. :-D Więc da się żyć,hihihi. ;-)

jejku, jakby tak ktos chcial moja wziac na troche....

Też bym tak chciała czasami,hihihi. ;-)

3majcie mnie...
Moj byly wlasnie zwyzywal mnie od suk :-|...
Nie wiem za co, ani czemu... :-/...
2 dni temu byly teksty ze nas kocha :-/...
boze jak ja mam dosc tego czlowieka!!
Niech w koncu zniknie z tej planety bo to poprostu wariat!!!!!!!!!!

No nie mogę - a podobno on Ci jest taki "OBOJĘTNY". :baffled: Właśnie widzę,że,chyba,niebardzo. :dry: Weź dziewczyno go konkretnie olej,a nie się przejmujesz jakimiś jego bezpodstawnymi tekstami. :dry: Ocknij się!

u mnie dolina
Kuba ma prawie 41 stopni temp.
i załapał od Kacpra zapalenie spojówek :-(
no poprostu super :sorry2:

O masakra! :szok: Basiu,zdrówka dla chorowitków!

reklama
Do góry