reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Co do podczytujących, myślę że nie potrafią sobie ułożyć życia i nie potrafią sobie sami poradzić i pewnie nie mogą wyjść z podziwu jak to jest, że można wychowywać dzieci, zwalczać przeciwności dnia codziennego, mieć na ich utrzymanie i być szczęśliwym, dla niekórych na pewno jest to nie do zrealizowania, baaa nie do uwierzenia :-)

Pięknie powiedziane. :-D Zazdrość ich zżera. :-p I się wkurzają,że tak źle Nam życzyli,a tu proszę... :-D :-D :-D

Witam:)
ja sie melduje dalej 2 w 1 czyli fenoterol dziala:tak::tak::tak:wiec mysle ze donosze jednak:tak::tak::tak:dzisiaj po mnie mama przyjezdza i bedziemy sie przeprowadzac do niej wiec mnie troche nie bedzie.a M mnie nie znajdzie:-)mam nadzieje...
ide sie pakowac bo jeszcze nie ruszylam za bardzo tego....

No to powodzonka w przeprowadzce,Blondi! ;-)

Leć Agutka, leć - pozdrów od nas G. :-)

Ja już bym do domku poszła, a tu jeszcze 2 godziny :-( No, tak naprawdę to godzinka, bo o 14-tej koleżanka robi pożegnanie bo od nas odchodzi więc zejdzie się z godzina. No ale i tak już bym sobie poszła.

Phantas siedz sobie z nami zle ci:rofl2::-p
A moj synek dzisiaj pierwszy raz jadl kleik ryzowy:-pnormalnie jestem w szoku bo tak mu smakowalo ze jak sie skonczylo to sie rozplakal:laugh2:ale wiecej narazie nie mozna:no:hihi.

Agutka milego dzionka,i buziaki dla Zuzi:-)

Witam,

my dziś spacerek zaliczyliśmy i ciastko w cukierni i kulki osiedlowe, Krystian teraz bajkuje ale muszę go odciągnąć jakoś

mój dłużej niż godzinę to się chyba niczym nigdy nie bawił, a takie zabawy wymagające koncentracji to ja pół godziny uważam za niesamowity sukces

A pacynki to też super zabawa od dawna u nas i też trzeba dyskutować :nerd:.

reklama
Czesc dziewczyny ja u was pierwszy raz jestem :-)
Polecila mi was BLOND bo razem jestesmy na pazdzierniku :-)
Ja jeszcze nie jestem samotna mama ale byc moze kiedys bede ale jak narazie nie mam sil nic z tym dalej zrobic Opowiem w skrucie
Jestem poltorej roku po slubie i juz od dawna miedzy mna a M sie psuje :-(
Wynajmujemy bardzo drogie mieszkanie bo ogolnie u mnie sa rdogie miszkania a na serio wiele razy sie przeprowadzalam wiec cos o tym wiem :-)
I ja jestem od lutego na chorobowym M pracuje i sa jeszcze moje pieniadze ale i tak ledwo ciagniemy koniec z koncem :-(Od kwietnia po maciezynskim ide na wychowawczy i nie wiem jak to bedzie z kasa jak tylko M bedzie pracowal :-(
Moj M uwielbia sobie wypic a ja tego niecierpie i M robi to czasem za czesto :-( I tu jest caly senk w tym BO ja mam ojca alkoholika i wiem co to znaczy Moj M nie jest taki jak moj ojciec ale i tak jak dla mnie to za duzo pije :-(
Ja chcialabym sie rozwiesc ale ja nie dam sobie sama rade z marnymi alimentami bo jak teraz mam cala kase M i moja to jest strasznie ciezko a pozniej juz tylko alimenty :-(
Sorki ze tak dziwnie to napisalam POZRAWIAM was wszystkie :-)

Do góry