reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

chyba że napięcie po :-D

nie wiem wszystko chyba się wczoraj we mnie skumulowało
poprostu nie mogę zostawiać dzieci samych nawet na moment bo potem nie mogę poznać ich i mieszkania i wszystko na wariackich papierach
a wczoraj było to zebranie w szkole i musiałam pujść
Bartek miał odrobić lekcje , Paulina pilnować Kuby a Kacper grać spokojnie na kompie
chatę zostawiłam sprzątniętą oczywiście
wróciłam był totalny sajgon :szok: oczywiście lekcje nie odrobione bo on nie umie
i wszyscy głodni , więc na raz odrabiałam lekcje , sprzątałam , gotowałam i pilnowałam Kuby , Kacper był bardzo niegrzeczny

cdn ....

reklama
Dzień dobry!
U nas też nieładnie. Niestety.

Co do podczytujących, myślę że nie potrafią sobie ułożyć życia i nie potrafią sobie sami poradzić i pewnie nie mogą wyjść z podziwu jak to jest, że można wychowywać dzieci, zwalczać przeciwności dnia codziennego, mieć na ich utrzymanie i być szczęśliwym, dla niekórych na pewno jest to nie do zrealizowania, baaa nie do uwierzenia :-)

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
U nas wszelkie przybory do malowania poszły w odstawke.Na tapecie jest tablica i kreda-bezpieczna dla nowo malowanych ścian- hahaha...

reklama
No to Tafojka i tak długo.Moja ostatnio awet tyle nie wytrzymuje.Wiecie u nas teraz przebojem jest pacynka.,ale mała nie zakłada jej na rączke tylko ktoś z nas a ona rozmawia z pieskiem czy jeżykiem ...czasami aż mnie japka boli od gadania w imieniu jej zwierzątka.U nas znowu telenowela aż mnie nosi...

Do góry