reklama
co się dzieje?? co tu dzisiaj takie pustki??
Sofi - jak masz kilka fakultetów to tylko zasiłek ;-)
wiem ,ze trudno w to uwierzyć, ale bym tak na kilka miesięcy poszła na zasiłek, bo mnie jeden człowiek tak wpienia............ że już parę razy chciałam połozyć wymówienie na stół....................ale po chwili zastanowienia się, powiedziałam, że raczaej nie dam mu tej satysfakcji Z resztą, już parę razy go pogoniłam skutecznie, w mysl zasady MOJE -> NIE LEŹ
tafojka to poczekamy na sprawozdanie jak się obrobisz.
p.s. a ja dzisiaj kupiłam w biedronce,to co dziewczyny mi poradziły z BB i mam zamiar sprawdzic skutecznosc tych płynów. Mam nadzieję, że mi tylko nie zniszczą sprzętu
p.s. a ja dzisiaj kupiłam w biedronce,to co dziewczyny mi poradziły z BB i mam zamiar sprawdzic skutecznosc tych płynów. Mam nadzieję, że mi tylko nie zniszczą sprzętu
Baśka - a Ty gdzie?? Zawsze tu rano jesteś :-)
:-):-):-)
wstałam rano i była taka mgła że nie chciało mi sie nigdzie wychodzić i Kacper został w domu
no i nie było jak zajrzeć
Kuba w południe spał raz a Kacper wogóle i w finale właśnie juz śpią na noc :-)
jestem cała Wasza
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja tez pytalam Remika czy dobrze skoajrzylam osobyOlka , nie mogłam uweirzyc i zapytałam Remika czy zna jakąs Ole z siemianowic..
haha i wyszło ze faktycznie mamy wspolnego znajomego :-)
jaki swiat malutki jest...... a internet jeszcze mniejszy
jak co to jestesmy zgadane na priv ;-) dzieki za pomoc
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
tak wogole to witam wieczorkeim)
Cara mi to sie wydaje ze ciebie o odebraniu praw informowalia nie ograniczeniu!!!!!!!!!!
w sumi8e to Phantas ci przedstawila super jasno sytuacje)
Cara mi to sie wydaje ze ciebie o odebraniu praw informowalia nie ograniczeniu!!!!!!!!!!
w sumi8e to Phantas ci przedstawila super jasno sytuacje)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Sofi super fotka w podpisie
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Phantas milego wieczoru)