reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Oliwia ogląda Lucky Lucka :-) kaszle wciąż, ale energii jej nie brakuje. Oj żłobki i przedszkola to zbawienie.

Ja się dowiedziałam, że w pierwszym roku muszę odbyć praktyki w jakiejś placówce wychowawczej. Chyba powariowali. Że niby kiedy?? Przecież to nie są studia dzienne tylko zaoczne. F*ck. Muszę sobie gdzieś załatwić. Tylko gdzie? Ech.

reklama
a kawę to już dzisiaj trzecią piję :-(

To tak jak ja.Julka ogląda Pinokia ale nie wiem jak długo.Przed chwilą bawila się ciastoliną,a teraz zostało mi sprzątanie po niej bo zabawa szybko się znudziła.Dzisiaj ma jakiś gorszy dzień.Marudzi,złości się co chwile a ja mam już dosyc.Jest śpiąca bo nie spała w dzień,ale teraz nie opłaci się jej kłaśc bo jeszcze troche i pójdzie spac na noc.

i ja jestem :)

DORI pokaż nam BRUNONKA :tak::tak::tak:

PHANTAS a może poprawczak popołudniami :-D

chyba jestem jedyną nie pijacą kawy w tym towarzystwie :cool2: jak Wy to możecie pić :sorry2: fuj :-p

A ja zaliczylam jeszcze z malym jeden spacerek,bo soli w domu zabraklo:sorry2:,ale jest tak ladnie ze jak wrocilam to spal wozku na dworze:blink:

Na obiadek dzisiaj mam mielone z pieczarkami:-puwielbiam je:tak:
Kawki ja nie pilam przez cala ciaze,palic tez przestalam,do kawy wrocilam i do palenia tez chyba wroce:zawstydzona/y:bo juz niewiem jak mam stresy rozladowywac:sorry2:

reklama
A ja zaliczylam jeszcze z malym jeden spacerek,bo soli w domu zabraklo:sorry2:,ale jest tak ladnie ze jak wrocilam to spal wozku na dworze:blink:

Na obiadek dzisiaj mam mielone z pieczarkami:-puwielbiam je:tak:
Kawki ja nie pilam przez cala ciaze,palic tez przestalam,do kawy wrocilam i do palenia tez chyba wroce:zawstydzona/y:bo juz niewiem jak mam stresy rozladowywac:sorry2:

Czżby z mojego przepisu?Co do kawy to pije ją zawsze ichyba od ....niepamiętam.Co do papierosów to nie pale od ponad 3 i pół roku.Też mam stresy ale staram się nie sięgac po fasjeczke.No czasami kilka razy zaciągne się dymkiem ale to sporadycznie.A co do rozładowania stresu warto coś innego wymyślec?Ja osobiście jak mam stresa to uspokajam się robiąc na drutach.One mnie wycisają

Do góry