reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Mamo Julci nie zazdrosze, moaj tez spala w dzien, ale na szczescie wiecozrem i tak max o 21 spi sobie juz.
ja ide sie polozyc bo cos mnie glowka zaczyna bolec.
dobranoc

reklama
Dzien dobry, dzien dobry
Kawa na dobry początek dnia . :-)
file_thumbview_approve.php

Aha, chciałam zameldować posłusznie, że jesteśmy na etapie czytania
" plastusiowego pamiętnika " :-):-):-):-)
no i mamy opanowane początki nowego słownictwa - stalówka, kałamarz, gumka myszka ciekawe co dalej. OOOOO !!!!!!

Czesc Niunia :-)
gdyby ktoś zapomniał, przypominam, że na dworze mamy jesień.:-p czyli ciepło się ubierać, nie chodzić tam gdzie najwięcej zarazków, pic wzmacniające herbatki, dużo witaminek ...............i może jakoś miarę bezbolesnie dotrwamy do zimy. :-)

Cześc mamuśki.melduje się i ja przy porannej kawce.Pogoda za oknem okropna.Całą noc lało i teraz też pada.Mój komp coś powoli dzisiaj chodzi chyba przez pogode...

reklama
Do góry