reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dobryyyy wieczór.
Zuzia śpi,G. w domku :-(,a ja mam rilaks. ;-)
Dzisiaj nie byliśmy na spacerku,bo cały dzień padało.
Jutro G. ma rano coś do załatwienia urzędowego,a ja z Zuzią jadę do okulisty. Ciekawe,jak to zniesiemy.
A popołudniu to ja z całego serducha proszę,żeby NIE PADAŁO!!! Już bym chciała te popołudnie...
No i jutro też G. śpi u Nas,hurrraaa! :-) :-)
Zuzia śpi,G. w domku :-(,a ja mam rilaks. ;-)
Dzisiaj nie byliśmy na spacerku,bo cały dzień padało.
Jutro G. ma rano coś do załatwienia urzędowego,a ja z Zuzią jadę do okulisty. Ciekawe,jak to zniesiemy.
A popołudniu to ja z całego serducha proszę,żeby NIE PADAŁO!!! Już bym chciała te popołudnie...
No i jutro też G. śpi u Nas,hurrraaa! :-) :-)
mięczak, mięczak ;-);-)
a my dzisiaj w domu, tzn 2,5 godziny u lekarza i zwolnienie do końca tygodnia :--( Olisia dostała syropy i antybiotyk :-( ale prócz kaszlu nic jej nie jest. Fakt odkrztusza strasznie i do tego ma czym - ale dobrze, że schodzi. Powiedziałam, że chcę zwolnienie ale tylko do środy bo ja muszę do pracy to mi powiedziała, że chyba zwariowałam bo ona się zastanawia nad dwoma tygodniami zwolnienia - no to już przystałam na ten tydzień
Ale za to dzisiaj na obiad wpadł P. pobawił się z młodą, mnie poprzytulał i pojechał :-(
Dzisiaj mi przyszły buty :-) ale wypasy o wymiękam przy nich :-) oj warto było je kupić warto. fuck, w ogóle mi nie na rękę bo mniej kasy dostanę mała wspólna popołudniowa drzemka
ojej phantas, mam nadzieję, że Olisia szybko wyzdrowieje.
No tak, zaczęła się jesien na naszym topiku, dzieciaczki zaczynają łapać różne infekcje, choróbska, katarski - ech musimy to jakoś przetrzymać. Zimą jak już będzie snieg, to będzie lżej.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieczorkiem.
duzo zdrowka dla dzieciaczkow.
u nas ok, mala tylko czasem wraca zachrypnieta od moejgo brata bo nie przyzwyczajona do suchego powietrza,a oni maja kaloryfery.
od czasus zczepienia jest ze zdorwkeim ogolnie ok.
teraz wogole to mala juz spi a ja odpoczywam.
duzo zdrowka dla dzieciaczkow.
u nas ok, mala tylko czasem wraca zachrypnieta od moejgo brata bo nie przyzwyczajona do suchego powietrza,a oni maja kaloryfery.
od czasus zczepienia jest ze zdorwkeim ogolnie ok.
teraz wogole to mala juz spi a ja odpoczywam.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dobranoc Sofi
dobranoc Tafojka
dobranoc Tafojka
reklama