reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

nie wiem, może wszyscy chcą już weekendu i się nie odzywają hehehe
Ja tam pare rzeczy zrobiłam w domu, pobawiłam się z dziećmi i zaraz będą szli spać:shocked2:
Coś ostatnio nam to spanko nie wychodzi:dry:

Agutkę widzę, że Grześ wciągnął już całkiem, na nas już nie ma czasu :sorry2::-p;-);-);-)

A inne dziewczynki?:confused:

Phantas miała przeprowadzać rozmowę i nic się nie odzywa:sorry2:

Basia.J tez się zgubiła:confused:;-)

Ollka ostatnio w ogóle nas zaniedbuje;-)

Niunia12a, majus26 zapomniały?;-)

A mama Julci pewnie imprezuję, kurcze nie wiem dokładnie kiedy obchodzi urodzinki ;)

Analize piękną zrobiłam :szok::-D:-D:-D

A tak naprawdę to zastanawiałam sie co u Natki:sorry2::sorry2::sorry2:...
bardzo przepraszam za zaniedbywanie, ale podczytuje na bierzaca tylko cos sil nie mam an pisanie.

reklama
hejka
nadaję z kolan...
jeszcze tylko jedno dziecię na stanie:-) które zaraz uda sie do łózeczka mat juz odpłynął ostatnio się dogadujemy i juz nie ma ryku jak wychodze z pokoju---chyba juz skończyl fazę w swojej główce ze jak mama wychodzi i znika to juz na zawsze---ponoć dzieci tak mają od ok.8.m-ca----kazde pozegnanie z matką jest tak jakby widziało ją ostatni raz:-D ------------ spokoj....bossssko....

wcinamy tościki z piekarnika:-p
tymczasem

26e7744fd369acf0599880a0a124b010.jpg

KUBUSIU

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI PIERWSZEGO ROCZKU !!

i my sie podpisujemy pod tymi zyczenaimi:))
wszytkiego najlepszego:-)

reklama
no widzisz marzenia się spełniają
niedawno chciałas żeby Ci ją ktoś na trochę zabrał :-)
mówisz , masz :-D
no tak, znika tylko na dzien.
mnie ciagnie w ciagu dnia wszedzie nimi, bo bez mamy to ona nie wychodzi.
ale mam luz, nie musze jej ubierac, nie mam jej robic jedzenia bo babcia musi jej zrobic.
mala bardzow ykorzystuje czas kiedy ma babcie w domku:tak::tak:

Do góry